in ,

10 ideja za djevojačku koju ćete pamtiti zauvijek!

1. Izradite knjigu. Kupite knjigu kojoj se mogu micati stranice i svakoj prijateljici mladenke dajte jednu ili više stranica da ih ispuni kako želi – citatima, sjećanjima, fotografijama, pismima… Neka svaka dama napiše i svoj omiljeni recept! Zamotajte knjigu i imate genijalan poklon koji će raznježiti i oduševiti svakoga!

2. Osmislite super zabavne outfite. Neka to bude nešto što će vas uniformirati kao sve sudionike istog događanja, i nešto što će zračiti osobnošću mladenke. Ima li mladenka neki nadimak, sve nosite majicu s otisnutom porukom ‘I ♥ …’, ako je njezin odabranik pilot, obucite se kao stjuardese… Brainstormajte uz kavu, i sigurno ćete doži do neke genijalne ideje!

3. Zaigrajte igru pogađanja poklona. Svaka od uzvanica neka kupi neki seksi komad donjeg rublja, a mladenka neka mora pogoditi tko je koji komad odabrao i objasniti zašto to misli. I potrudite se da bude riječ o doista seksi rublju!

4. Držite se bazena. Ako već ostajete na djevojačkoj u rodnom gradu, potrudite se da vaša posebna večer doista izgleda kao vikend bijeg. Priuštite si zabavu u obližnjem hotelu, uz bazen. Opuštajte se u bikinijima, tulumarite, pijte koktele, masirajte se, pjevajte…

5. Kviz o mladoženji. Prije same zabave, neka svaka uzvanica smisli pitanje o mladenki koje bi postavila mladoženji, skupite sva pitanja i pošaljite ih mladoženji. Uključite i seksi pitanja, i ona nestašna, i svakakva. Na zabavi mladenki čitajte pitanja, a ona neka pokuša pogoditi njegove odgovore. Kada pogriješi, on mora piti, kada pogodi, moraju biti sve ostale prisutne dame.

6. Seksi vještine. Prijavite sebe, mladenku i ostale uzvanice na neki seksi tečaj poput plesa na šipki ili plesa u krilu. Mislite li da je takav poklon za vašu mladenku ipak malo previše? Odaberite vinsku školu, tečaj pravljenja sira ili bilo koju drugu aktivnost za koju ste sigurni da bi joj se svidjela.

PROČITAJTE  Indijci zaključili da ulovljeni golub ipak nije špijunirao za Pakistan

7. Penis torta. Ipak je u pitanju djevojačka večer, zar ne? Ako ste dovoljno vješti, tortu u obliku penisa ispecite sami, a ako ipak niste sigurni koliko bi ispala dobro, naručite ju u nekoj slastičarnici ili kod neke od izvrsnih food blogerica.

8. Igrokaz bivših frajera. Podijelite se u nekoliko grupa. Jedna grupa neka budu bivši dečki, druga one night standovi, treća nikad prežaljeni frajeri na koje se mladenka palila. Svaka od vas neka glumi nekoga, a mladenka neka pogodi tko je u pitanju.

9. Vrući izazovi. Neka svaka od vas osmisli neki izazov koji mladenka mora ispuniti do kraja večeri. Krenite s blagim, kao na primjer da mora uspjeti dobiti piće od nekog frajera u klubu, do onih nešto divljijih. Koliko će izazovi biti zločesti, ovisi samo o vama.

10. Unajmite luksuzni prijevoz. Razmislite u čemu bi vaša prijateljica istinski uživala i priuštite joj vožnju za pamćenje. Bilo da je u pitanju limuzina, seksi kabriolet ili šarmantni oldtimer, pobrinite se za glazbu, piće i osigurajte da djevojačka izgleda kao prava, (ne)ozbiljna zabava!

(Cosmopolitan.hr)

Autor: E. S.

Dugo čekali bebu, tragedija izbrisala porodičnu sreću

U Jadranu viđen kit dugačak 15 metara: Nije nam bilo svejedno, ali vrijedilo je