in

90-ih je bio tiha patnja mnogih dama, a pogledajte kako izgleda danas kada se približio pedesetoj

Pjevač Peter Andre 90-ih je godina bio tiha patnja tinejdžerica širom svijeta, pogotovo u onim trenucima kada bi se na pozornici pojavio gol, bez majice, i ponosno pokazao svoje isklesano tijelo.

No iako je od tih vremena prošlo tridesetak godina, danas 47-godišnji Peter i dalje se može ponositi svojim mišićima jer izgleda gotovo bolje nego ikad. Da bismo se uvjerili u to, dovoljan je samo jedan pogled na njegove društvene mreže, gdje dijeli svoje fotografije i mami uzdahe obožavateljica. A one najvjernije pratile su ga i u njegovu reality showu koji se emitirao na YotuTube kanalu magazina The Sun “Life With The Andres”.

U jednom od isječaka koje je podijelio pozira golog torza na kojem se ističe mišić do mišića. To je zapravo rezultat redovnih treninga u teretani, a na prehranu, kako sam tvrdi, i ne pazi previše jer je u toliko dobroj formi da može jesti što god poželi.

“Ne prelazim granice, uživam u svojim čokoladama, ali sve to potrošim na treningu. Stvarno se trudim i radim puno toga suprotno preporukama. Ne doručkujem, pijem samo crnu kafu i puno vode”, otkrio je svoju tajnu.

 

View this post on Instagram

 

Right saying to left : ‘damn, why did you start this?…..and what’s with the hair?’ ? Left saying to right : damn straight, keep up.

A post shared by Peter Andre (@peterandre) on

Na žalost obožavateljica, Peter je trenutačno u sretnom braku s 30-godišnjom Emily, s kojom ima šestogodišnju kćer Ameliju i trogodišnjeg sina Theodorea, a u propalom braku s britanskom starletom Katie Price dobio je danas 14-godišnjeg sina Juniora i 12-godišnju kćer Princess Tiaammii.

U muzičkom svijetu najviše se proslavio hitom “Mysterious Girl”.

Autor: D. K.

Napad nožem u školi, povrijeđeno 37 djece

Poznata ljepotica napucala ljubavnika milionera kad je saznala da je oženjen