in

Aca Lukas dobio bakšiš 5.000 € na nastupu: Šuške letjele na sve strane, a evo kako je folker reagovao!

Folker Aca Lukas održao je nastup za vikend u jednom beogradskom klubu, a sada je otkriveno da je dobio bakšiš čak 5.000 eura.

Naime, klub u kom je pevač imao nastup bio je krcat, a društvo koje je Lukasa čašćavalo sjedilo je u separeu do bine, pa su se na društvenim mrežama brzo pojavili snimci sa žurke.

– Aca ovih dana ima pune ruke posla i ne staje otkako su se otvorili klubovi. Bukirao je tezge i za naredna dva vikenda i za sada su sve u Beogradu. Za vikend je pjevao na jednom splavu, sve je bilo rezervisano, a obezbjeđenje je moralo da vrati stotinak ljudi koji su htjeli da uđu u klub jer više nije bilo mjesta. Sa Acom je svirao Folk haus bend, atmosfera je bila za pamćenje, a vrhunac večeri bio je kad je Aca za jednu pjesmu dobio bakšiš od 5.000 eura.

– Momak iz separea koji je bio do bine, kada je čuo pjesmu “Voliš li me”, mahao je novčanicama od po 500 eura, dok mu je pjevač odmahivao rukom, misleći da on ne uzima bakšiš na svojim nastupima. Međutim, dečko je toliko bio uporan da je na binu bacao novčanice koje je kasnije Acin klavijaturista pokupio – rekao je izvor koji je bio u klubu.

– Aca je uvijek u tom fazonu, on ne voli da ga gosti razvlače niti je to ikada dozvoljavao. Ovog dečka je toliko ponijela atmosfera i pogodila ga pjesma da nije žalio para. Vidi se da se narod uželio pjesme i dobrog provoda – zaključio je izvor.

PROČITAJTE  NA TAJNIM LOKACIJAMA ZARAĐUJU VIŠE NEGO KADA NIJE PANDEMIJA! Lukas ponovo kritikovao kolege!

 

Autor: Krtice.net

Tijana Dapčević ode u “minus”: Nikad mršavija nije bila, fanovi su zabrinuti!

Otac dječaka, koji je umro u autu, kad je shvatio šta je uradio rekao je samo tri riječi