in

Advokati se otimaju oko Tanje Savić, slijedi borba za starateljstvo

Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio, čak bih i djecu oteo od majke – poručio je pjevačicin bivši suprug

Tanja Savić konačno je svoje sinove, nakon godinu i po boravka u Australiji, dovela u Srbiju. Pjevačica je pravo sa aerodoroma sa nasljednicima otišla u svoj stan u Smederevu gdje će nastaviti zajednički život. Kako borba za starateljstvo i dalje traje, Tanji predstoji velika borba u budućnosti, zbog čega su se mnoge advokatske kancelarije javile kako bi joj besplatno pružile pomoć i zastupale je.

Iako pjevačica ima tim pravnika koji su joj pomogli da dođe do sinova, ono što je čeka je podjednako teško. Tanja je po dolasku na aerodrom u razgovoru sa medijima rekla kako će djeci dozvoliti da se čuju sa ocem Dušanom Jovančevićem, a da borba oko starateljstva i dalje traje.

Moji sinovi će i dalje moći da se čuju sa tatom kada žele. Neću im braniti to. Starateljstvo još nije završeno. Tek treba da krenemo sa tim. Ne smijem mnogo da pričam – rekla je Tanja.

Njen suprug Dušan Jovančević se sada oglasio, prvi put nakon što su pjevačica i sinovi stigli u Srbiju.

– Dobro sam, živ čovjek se na sve navikne. Djeca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i djecu oteo od majke – rekao je Jovančević za “Alo” bez imalo osjećaja i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

S druge strane, otkako se ponovo sastala sa svojim sinovima, Tanja ne krije da je najsretnija žena i majka na svijetu.

PROČITAJTE  Kanye West izbačen iz kampanje za kandidaturu predsjednika SAD-a!

Avaz.ba

Autor: A. P.

Zmije sad izlaze i NAJOPASNIJE SU: Evo šta trebate uraditi ako vas ugrize!

Estetski hirurzi imaju pune ruke posla: Jedan zahvat je posebno tražen, a košta 3.200 maraka