in

Ako spadate u ove znakove zodijaka očekuje vas rizičan period!

Svemir zaista ima misteriozne načine da promijeni sudbinu

Sunce će biti u harmoniji sa Saturnom i za to vrijeme pružit će vam potrebnu disciplinu i potaknuti da krenete naprijed, usprkos mračnom utjecaju Neptuna. Znak Blizanaca često donosi nejasnoću i nelagodnost pa je važno da u ovom periodu ostanete prizemni. Evo koja tri znaka očekuje rizičan period do 20. juna 2020.!

20. maja počela je vladavina Blizanaca i tokom ovog perioda retrogradna Venera uskladit će se s Neptunom. To je jedan od razloga zašto će za neke znakove Zodijaka vladavina Blizanaca biti rizičan period.

Venera, planeta odnosa, zadovoljstva i vrijednosti, krenula je retrogradno 13. maja baš u znaku Blizanaca. Merkur je planetarni vladar Blizanaca i ovoga puta zaplesat će kozmički ples s Venerom.

Kvadrat Merkura, Venere i Neptuna može probuditi kreativnost i nadahnuti vas. Ali, nemojte da vas zavara ono što vam trenutno izgleda kao savršen scenarij, jer Neptun slika lijepu sliku, ali vi morate provjeriti je li sve to samo jedna velika iluzija.

Srećom, Sunce će biti u harmoniji sa Saturnom i za to vrijeme pružit će vam potrebnu disciplinu i potaknuti da krenete naprijed, usprkos mračnom utjecaju Neptuna. Znak Blizanaca često donosi nejasnoću i nelagodnost pa je važno da u ovom periodu ostanete prizemni.

Evo koja tri znaka očekuje rizičan period u vladavini Blizanca, do 20. juna 2020. godine:

Rak

Svemir zaista ima misteriozne načine da promijeni sudbinu, dragi Rakovi. U ovom periodu Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu 12. kuću karme, duhovnosti, rastanka i praštanja. Ova astrološka kuća upravlja vašim podsvjesnim dijelom uma. Moguće je da ćete se osjećati više umornima nego obično.

Venera je u retrogradnom hodu pa ćete ovoga puta morati razmisliti o svojim prethodnim odnosima i možda pronađete rješenje koje ste tražili. Otpuštanje prošlosti može biti vrlo pozitivna stvar, ali pitanje je – jeste li zaista spremni da nešto zauvijek ostavite iza sebe? Pronađite volju da oprostite sebi i ljudima koji su vas povrijedili. To će vam donijeti osjećaj olakšanja i uspjet ćete poboljšati vlastitu karmu.

PROČITAJTE  Ovim horoskopski znakovi će vas šarmirat na prvi pogled

Škorpion
Ova retrogradna Venera otvara Pandorinu kutiju vašeg srca i sve tajne, slabosti i nedostatci dolaze do izražaja kako biste se s njima suočili. Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu uspavanu osmu kuću intimnosti, transformacije i partnerstva. Doživjet ćete brojne misli i intuitivna suočavanja u području intimnosti i ljubavi.

Neptun navedene tri planete izaziva kroz petu kuću romantike i strasti, što donosi pojačanje straha od gubitaka i razočaranja. Taj strah bit će toliko jak da će nadvladati i vaše želje. Ovo je trenutak kada se treba aktivirati – zato krenite putem pozitivne transformacije.

Ribe

Kada se osvrnete na svoje djetinjstvo, sjećate li se kako su članovi vaše obitelji komunicirali s vama? Što je s vašim osjećajem sigurnosti? Oklijevate li zapitati sebe što najviše želite? Tokom vladavine Blizanaca aktivirat će se vaša četvrta kuća obitelji i unutrašnjeg bića.

Retrogradna Venera suočava vas s negativnim odnosima u obitelji i potiče da se suočite s pogrešnim postupcima. Sada je prilika da uspostavite prijeko potrebne granice. Otvorite svoje srce i dozvolite mu da ozdravi.

Autor: A. P.

Nevjerovatna scena: Hrabra žena na ulici uhvatila ogromnu kobru za rep i odvukla je od djece

Kako prepoznati darovitu djecu i kako im omogućiti da iskoriste svoj ogroman potencijal?