in

Ako ste dugo solo, možda se greška krije u vama

Ako se već neko vrijeme pitate u čemu je problem jer ne možete da upoznate nikoga zanimljivog i već ste godinama solo, zbunjeni i očajni, evo odgovora…

Neki su loši po pitanju ozbiljnih veza, čak im je teško to i da izgovore, ali zato su dobri u zavođenju suprotnog pola. Evo znakova koji govore zašto vama u tome ne ide. Iz toga, naravno, treba da zaključite šta da promijenite.

Možete vrijeme da provodite u prepunim klubovima, a da ne upoznate nekoga
Sve što vam treba je osmijeh koji ćete uputiti osobi koja vam se sviđa i on će se otopiti kao maslac. Dodatne bodove sakupićete ako uspijete da izgovoriti koju prikladnu rečenicu.

Pačji ples
Ako nemate samopouzdanja i na plesnom podijumu se gibate kao da ne znate šta uopšte radite tu, neće vam pomoći ni visoke pete, ni novac, ni seksi izgled.

Tako blizu, a tako daleko
Jeste li ikada otišli sami do šanka po piće? Ako sjedite i čekate da vam frajer padne u krilo, propustićete sve one koji se nalaze oko vas.

Ljubomorni ste na druge koji nisu solo
Ako se neka od vaših prijateljica bolje snalazi u flertu nemojte da budete ljubomorne na nju – posmatrajte i učite od te osobe.

Opsjednutost vam je drugo ime
Nakon što upoznate nekoga odmah krenete da ga zamišljate kao oca vašeg djeteta ili kako ćete ga upoznati s roditeljima i hoće li se svidjeti vašoj majci ili se pitate “Da li želi samo da me odvede u krevet?” Ohladite! Odgovore na ta pitanja ćete dobiti kada ga i ako ga bolje upoznate.

Ogorčeni ste
Ako ste skloni mislima poput: “muškarci su fuj, kada će već jednom da odrastu? Zlo mi je od muškaraca!” – vaša mantra je poprilično negativna i nećete imati puno uspjeha. Nisu svi muškarci isti, treba im dati priliku.

PROČITAJTE  Osam tipova u vezi: Koji ste vi i šta to znači za vaš ljubavni život

Bojite se grešaka
Nećkate se da li da izađete s nekim frajerom ili ne? Da, definitivno! Dajte mu šansu. Osim ako vam nije očigledno da je u pitanju neki “frik”.

Ne ponašate se kao dama
Držite do sebe u svakom trenutku, ne spuštajte se nisko kako bi nekome ugodili. Ne pravite scene i zaboravite dramu. Budite dama u svakoj situaciji. Muškarci ne vole svoj odraz u ženskom obliku.

Autor: A. P.

Važno je da bebi čitate na glas, jer to potiče rast i razvoj!

Ispovijest jedne prostitutke: “Moja najstarija mušterija je bila žrtva Holokausta”