in

Amberina prijateljica prijavila Deppa policiji, pustili i snimku

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno te uz puno ‘prljavog veša’, saga se nastavila i na sudu. Amber Heard (34) je optužila glumca za nasilje, a Johnny Depp (56) nju da samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima. Kao dokaz vlastitim svjedočanstvima Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografirane ozljede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvijezde.

Njezin advokatskii tim smatra da je u dobroj poziciji, a sud je nedavno odobrio i njihov zahtjev da Depp mora priložiti svoj medicinski karton kako bi se ustanovilo je li službeno imao problem s alkoholom i drogom te svu potrebnu dokumentaciju iz koje bi sud mogao procijeniti je li postajala ranija historija njegovog nasilnog ponašanja u vezama.

Novi adut na sudu protiv glumca bit će i snima prijave policiji od strane Amberine prijateljice, koju je ova uputila policiji kao anonimnu dojavu. Audio snimka ubrzo se proširila internetom, ali teško da će razriješiti ovu sagu.

Snimka načelno ide u prilog Amber, no Johnnyjevi odvjetnici tvrde kako je upravo ovo dokaz da mu je Heard pokušala smjestiti i još jednom sve prevariti nemuštom anonimnom dojavom.

Heard se razvela od Johnnyja nakon godine dana braka i pet godina veze. Zatražila je rastavu u maju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela ‘nepomirljive razlike’, a nasilje je, po njezinim riječima, kulminiralo kad joj je Johnny navodno bacio mobitel u lice i razbio nekoliko stvari u njezinom stanu.

PROČITAJTE  Najteži životni trenuci za Britni Spirs

Autor: D. K.

Austrijski mediji objavili pravila za kafiće i restorane: Rezervacije obavezne

Četvero povrijeđenih u napadima nožem u gradu kod Frankfurta