in

Ana Bekuta ostavila sina u domu: Igor mi je oprostio

Zahvaljuje Bogu da je ovo period kada može da bude 24 sata sa svojim najmilijama

I Ana Bekuta se našla na “ziceru” kojekakvih portala gdje je optužena da je ostavila sina Igora u domu za nezbrinutu djecu. A ona je sa svega 17 godina zatrudnila i rodila, što je bila u to vrijeme velika seoska sramota jer Nada Polić je živjela u mjestu Banja kod Priboja.

 

Oprost nije stizao od roditelja, komšija, poznanika pa je dala sina u Zvečarsku ulicu. Udala se za prvog muža Aleksandra Savića s kojim je bila u braku deset mjeseci. I drugi suprug joj je bio klavijaturista a s njim je živjela deset godina u braku. No, 1982 je već u Šapcu brinula o svom sinu jer čim je počela da pjeva Ana je pokupila svoje dijete pa se brinula o njemu kako to samo čine majke.

 

 

Sve tegobne, tužne i bolne momente preko svojih pleća je prebacila u to vrijeme krhka žena. Sada kada je baka dva unučeta Branka i Sonje i kada joj je sin oprostio sve, sada, kaže, neće nikome da se pravda o grešci iz mladosti. No, kod Ane vrijedi ono što je nije moglo uništiti ojačalo ju je. Tako ova simpatična i srdačna pjevačica koju narod voli ne želi da komentariše o navedenim prepiskama, nego Bogu zahvaljuje da je ovo period kada može da bude 24 sata sa svojim najmilijama.

 

Fali joj scena i muzika, ali stekla je sve da može da živi lagodnim životom.

Autor: Z. K.

Vlasnica slučajno obojila mačku u žuto pa njen ljubimac sada podsjeća na Pikachua

(FOTO) Aerodrom u Tivtu kao grad duhova