in

Ana Kokić odlučila je da pokrene privatni biznis!

Ulaže novac koji je godinama štedjela

Ana Kokić odlučila je da se pored pjevanja posveti i privatnom biznisu, te je donijela odluku u šta će uložiti novac koji je godinama štedjela.

Kako pišu srbijanski mediji, Ana planira da uskoro otvori teretanu. Kako se navodi, teretana će se nalaziti u elitnom dijelu Beograda, ali za razliku od većine takvih mjesta, na kojima se koriste tegovi i sprave, kod pjevačice će se vježbati pomoću struje.

Sve popularnija metoda treninga u svijetu sa elektrostimulacijama bila je dovoljna preporuka za Anu, jer je i sama tako smršavila sedam kilograma.

View this post on Instagram

??? #summer #sun #sea #vacation #2019 #smileeveryday #loveyourself #nobadysperfect #musicislife #anakokic

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

– Ana nikada nije krila da obožava da jede, te da upravo iz tog razloga često kuburi sa kilogramima. Uvijek se šalila na sopstveni račun da je jedina dijeta koja pali kod nje “probušena kašika”. No, zahvaljujući treninzima na koje je išla u posljednjih nekoliko mjeseci, ali i režimu ishrane, Ana je skinula sedam kilograma i ne planira da stane dok ne bude izgledala savršeno – kaže izvor.

– Prijatelji su joj sve češće govorili da izgleda odlično i tražili su od nje da im otkrije kako je za kratko vrijeme uspjela da skine kilograme. To je bio znak da je njena ideja o otvaranju teretane pun pogodak. S druge strane, veoma se zainteresovala za sam proces treninga, pa je odlučila da prođe obuku za trenera. Mnogi će sigurno biti iznenađeni kada im u teretani jednog dana bude trener – dodao je izvor.

Autor: A. P.

Bodybuilder zaprosio lutku za seks nakon osam mjeseci “veze”

Da li su baba i baka isto? Jedan post sve je objasnio