in

Ana Nikolić progovorila o tome šta ju je natjeralo da smrša i koje su to kolegice za nju mrtve!

Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija

Ana Nikolić u jednom od posljednjih intervjua otkrila je da je smršala u inat bivšem mužu, reperu Stefanu Đuriću Rasti, a imala je komentar i na to što su, kako kaže, pojedine kolegice likovale kada se razvela i ugojila.

Ana je posljednjih mjeseci smršala više od 50 kilograma i vratila djevojačku liniju.

– Svi se pitaju kako sam ovoliko smršala, niko ne može da povjeruje da sam sada ovakva. Jednostavno sam zaključala frižider i probušila kašiku. To je bilo i iz inata bivšem mužu – rekla je pjevačica.

– Imam boga, koji stoji uz mene, i ne može mi niko ništa. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle kolegice koje su se radovale mom razvodu i debljini – dodala je Ana.

View this post on Instagram

Have a nice #sunday . . 🖤😎 #kisskiss vasa A. 💋

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Ana se prvo suočila sa razvodom, koji joj je veoma teško pao, a onda i sa ogromnim viškom kilograma. Kroz čitav taj period bila je duboko nesretna i jedino joj je snagu ulijevala kćerka Tara.

‒ Jesam bila na dnu u svakom smisli riječi. I u psihičkom, mentalnom i fizičkom, ma u svakom u kome jedna žena može da bude. Ali, onda jednostavno pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika, i ti tada nemaš mnogo prostora da razmišljaš šta ti je činiti. Drugo, nemaš ti taj luksuz više. I treće, na kraju je proradio inat. „Sedma sila“ me je uništavala, slikali su me u mojim najgorim fazama – priznala je Ana.

Autor: A. P.

Favoriziranje jednog djeteta ima negativan utjecaj i prouzrokuje štetne posljedice u porodici

Vladimir Putin zatražio da se vakcina razvije što prije! Ruska vojska vrši ispitivanja vakcine protiv koronavirusa na 50 dobrovoljaca!