in

Bajkoviti prizori iz Japana: Umjesto turista, u parku uživaju jeleni

Umjesto turista, u japanskom parku Nara uživaju prelijepi jeleni. Ovaj fascinantni prizor zabilježio je japanski fotograf Kazuki Ikeda

Umjesto turista, u japanskom parku Nara uživaju prelijepi jeleni. Ovaj fascinantni prizor zabilježio je japanski fotograf Kazuki Ikeda.
Video koji je snimio prikazuje jelena Siku koji uživa u cvjetovima trešnje i kako gricka kreker koji je mu fotograf donio u park.

Taj dan Ikeda je organizovao fotošuting, snimivši predivne snimke vjenčanja. I dok su mladenci bili izvorni fokus snimanja, u očima korisnika interneta jeleni su postali glavne zvijezde, piše Bored Panda.

U Nari, glavnom gradu istoimene pokrajine živi nešto više od 1000 jelena. Glavna su atrakcija u tom gradu i, osim u parku, nerijetko se mogu vidjeti i ulicama. Smatraju ih nacionalnim blagom, pitomi su i moguće ih je hraniti. Jedno od njihovih prirodnih staništa u ovom gradu je i Nara park.

Park inače obiluje turistima, a ova lokacija je zbog predivnih trešnji u cvatu prozvana i “Instagram lokacijom za najbolje fotografije”. No, zbog pandemije koronavirusa, turista nema pa sada jeleni mogu u cvatu trešanja uživati sami, u miru i tišini.

Autor: E. S.

ŠOK PROMJENA – NEOČEKIVAN POTEZ Ono što je Baka Prase uradio nikoga nije ostavilo ravnodušnim

Alarmantna situacija u Srbiji: Drastično skočio broj zaraženih, vraćaju se mjere zabrane?!