in

Baka Prase u problemima: Nemam dinar od YouTubea, a sad mi žele uzeti i preglede

Najpoznatiji balkanski YouTuber Baka Prase na Instagramu se požalio da je na “crnoj listi YouTubea”.

-U posljednje vrijeme sam na crnoj listi YouTubea jer sam primijetio da ljudima sve manje iskaču klipovi kao preporučeni. To se počelo događati dva ili tri klipa unazad. Nemam dinar više od YouTubea, a sad mi hoće uskratiti i preglede – požalio se.

 

 

-E pa boli me tuki. Prošao sam kroz gore stvari i sad ću nastaviti još jače. Kreće daily i četiri najjače pjesme ikad. Institucija – zaključio je na kraju.

Objavio je to nekoliko sati nakon što je na YouTubeu osvanuo njegov novi video pod naslovom “Počeo sam ubijati za pare, otkazali sponzori”. U videu se vozi u svom Lamborghiniju te govori kako “puca na hejtere” te zatim odlazi u streljanu gdje uči pucati.

 

Problemi su za Baku Praseta, pravim imenom Bogdana Ilića, počeli kad su se na društvenim mrežama pojavile optužbe da nudi spolne odnose maloljetnicama.

 

U javnost su isplivali screenshotovi njegovog navodnog dopisivanja s 14-godišnjom djevojčicom koju je nagovarao da mu šalje gole fotografije i ima spolne odnose s njim.

 

Baka Prase djevojku je zatim nazvao “narkomankom koja mora počupati obrve” te najavio da će je tužiti sudu. Ispričao je kako bez prestanka ima spolne odnose s curama te ih optužio da lažu o svojim godinama.

 

Nakon toga je ostao bez gotovo svih sponzorskih ugovora te se nakratko povukao s YouTubea, a ta platforma mu je ograničila monetizaciju, što znači da sada ne zarađuje skoro ništa kada objavi novu snimku. No nakon dvije sedmice vratio se na YouTube te kupio Lamborghini.

 

PROČITAJTE  NEKADA SU GA OBOŽAVALI, SADA GA MRZE: Baka Prase napadnut u centru Beograda!

-Što me više gaze, to ću biti jači – rekao je tad 23-godišnjak.

Autor: Z. K.

Bodybuilder je četiri godine vegan. Evo što je to učinilo njegovom tijelu

U Engleskoj i Walesu 25 posto preminulih od koronavirusa su imali demenciju