in

Baki Prasetu prijeti robija od 5 godina? Pronašli lažne dokumente, evo kako je varao državu…

Na sve to će ostati i bez luksuznih automobila…

Jedan od naših najpoznatijih jutjubera Bogdan Ilić, Baka Prase navodno je falsifikovao je švajcarsku vozačku dozvolu kako bi neometano po Srbiji mogao da vozi luksuzne automobile “lamborgini” i “porše”, koje mu je policija početkom godine oduzela.

Tada je, podsetimo, rutinskom kontrolom utvrđeno da je jutjuber nelegalno upravljao vozilima koja su registrovana u inostranstvu bez prisustva vlasnika istih, a pritom ima stalno prebivalište u našoj zemlji.

I jedan i drugi automobil je oduzela Uprava saobraćajne policije zbog sumnje u carinski prekršaj i radi policijskih provera.

Bogdanu kola još uvek nisu vraćena, a pored njega u problemu je i vlasnik firme koja mu je dala ta vozila da luduje po prestonici.

Veliko je pitanje kada će i da li će mu uopšte kola biti vraćena. Prema rečima izvora detaljnom istragom je utvrđeno da se radi o lažnim ispravama i policija može slučaj da prebaci na tužilaštvo.

Ali ukoliko se utvrdi da je Baka svesno počinio krivično delo falsifikovanja dokumenata, preti mu od tri do pet godina zatvora. Ilić je prema rečima izvora angažovao advokate koji rade na tome da ne završi iza rešetaka, nego da se sve reši plaćanjem određene novčane kazne.

Baka Prase se nije oglašavao ovim povodom.

Autor: K. B.

Darko Lazić brutalno izvrijeđao Zvezde Granda, takmičenje koje je i njega samog proslavilo!

O ČEMU SE RADI: Genetski modificirani komarci pušteni u prirodu