in

Balaševićeva supruga oduševila pratitelje: “Kao djevojčica si”

Novosadski kantautor, pjesnik, režiser i glumac Đorđe Balašević (67) proslavio se svojim baladama i šansonama, a neke od njih posvetio je upravo njoj, svojoj dugogodišnjoj supruzi Oliveri (61) s kojom je u braku gotovo 40 godina.

Olivera je nedavno svojim pratiteljima na društvenim mrežama kazala da je proslavila 61. rođendan, a pritom se pohvalila kako je ukrasila fasadu kuće siluetom Petra Pana.

 

View this post on Instagram

 

“-Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi… Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže… A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret – pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… Tetka Anča je slušala netremice i skrušeno držeći varjaču u ruci kao da je nikada više neće odložiti. Ona je mnogo bolje od mene znala kako je mladoj neudatoj ženi tad moglo biti i samo je u jednom trenutku smireno smakla zahuktalu šerpu sa plotne odredivši da ništa u ovom trenutku nije važnije od vremena o kome mama priča. Njena Pelka bila je za nju oličenje opstanka i žudnje za životom, svesna težine borbe koju je vodila sa sobom pokušavajući da spreči jedan novi život da proklija.” Planeta Dvorište, str. 231. #planetadvorište

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

Osim za umjetnički duh, njezini pratitelji na društvenim mrežama komplimentirali su joj i stas pa su joj pisali da izgleda ‘poput djevojčice’ te da ‘za Olju godine idu unatrag pa je sve mlađa’.

Iako su je isprva upoznali kroz pjesme njezinog supruga, Olivera već neko vrijeme i sama piše te promovira svoju knjigu ‘Planeta dvorište’, a otkako je nedavno napravila Instagram profil pratitelje izvještava i o svojoj svakodnevici.

Autor: D. K.

Kod Severine sve manje novca, a sud je kaznio zbog fotografija sina

Nevjerovatna priča: Bračni par nakon 32 godine pronašao otetog sina