in

Bane Vidaković o svojim porocima: Dilerima sam kupio pet “mercedesa”

Uhapšen nedavno sa 30 grama heroina

Glumac Branko Bane Vidaković uhapšen je ovog ljeta sa 30 grama heroina kod sebe, a tokom pretresa stana u kojem živi, pronađeno je još 10 grama narkotika i dvije vagice.Više javno tužilaštvo u Beogradu optužilo je glumca za neovlašteno držanje droge za ličnu upotrebu. U prvoj fazi glumac i čovjek sa kojim je Bane uhapšen M.I. bili su osumnjičeni za dilanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

– Kolege koje me znaju znaju da ne mogu da budem diler, prezirem dilere i oni znaju koliko dugo se borim protiv toga. Zbog sopstvene zavisnosti, kroz koju sam ranije prošao, htio sam da držim školu klincima šta da izbjegavaju. Ja sam rekonvalescent, koji je na lijekovima već dug period, sigurno petnaest godina. Da bih mogao da se manem toga, morao sam sebi da obećam da više neću baciti ni dinara na to smeće. A sigurno sam kupio bar pet “mercedesa” tim dilerima. U tim godinama sam puno zarađivao. Onda sam sebi rekao da neću bacati novac na to – ispričao je Bane Vidaković u svojoj ispovjesti za novi broj magazina “Story”.Objasnio je i da je osamdesetih godina probao i LSD i “sve ono što je prirodno, i što nije”.Takođe je uporedio i momke sa ulice sedamdesetih i osamdesetih godina sa onima iz devedesetih.

– Momci s ulice iz sedamdesetih i osamdesetih su bili pitomiji. Poslije, u tim nesrtćnim devedesetim podmetali su bombe pod automobile. Tada je nastala ta nepovratna grubost koja je od nas napravila ljude koji se plaše. Ljudi su danas izgubili empatiju, više niko ne saosjeća, bježe, sakrivaju se, ne mogu da podnesu tuđu patnju. Desilo mi se da sam naišao na čovjeka koji je ležao nasred Slavije, niko mu nije prišao. Ja mu priđem, vučem ga, a on težak, opustio se, morao sam da zamolim za pomoć. Mislio sam da je mrtav, ali ispostavilo se da je bio pijan. Da nisam reagovao, neko bi ga zgazio – ispričao je Vidaković.

PROČITAJTE  Poznati glumac uhapšen zbog posjedovanja droge

Expresstabloid.ba

Autor: A. P.

Zagonetka: Koliko je bilo pacijenata u psihijatrijskoj bolnici?

ZBOG ČEGA OKREĆU GLAVU JEDNA OD DRUGE: Seka i Dragana godinama ne govore a OVO je razlog!