in

Beyonce se posvetila pčelarstvu, proizvede stotine staklenki meda godišnje

Popularna pjevačica Beyonce ima novi biznis

Naime, Queen B otkrila je da na svom imanju ima dvije velike košnice od kojih za privatne svrhe proizvede stotine staklenki meda godišnje.

 

Posjeduje oko 80.000 pčela.

 

Ova 39-godišnja pjevačica kazala je da se pčelarstvom počela baviti zbog svojih kćere Blue Ivy i Rumi kojima med pomaže da prevladaju teške simptome.

 

-Znam da zvuči malo random, ali imam dvije košnice. I to prave. Već ih neko vrijeme imam na imanju. Imam oko 80.000 pčela i napravimo stotine staklenki meda godišnje. Pčelarstvom sam se počela baviti jer moje kćerke imaju strašne alergije, a med ima nebrojena ljekovita svojstva – pojasnila je pjevačica.

 

Pčelarstvo nije jedini poslovni poduhvat ove velike zvijezde. Naime, ona ima potpuno vlasništvo nad svojom muzikom, filmovima i modnim brendom Ivy Park.

 

-Posjedovanje mojih filmova, linije odjeće i muzike mi je važno. Vaše pjesme, vaš imidž i način poslovanja ne moraju biti stvoreni s komercijalne ili muške tačke gledišta. Možete sami odlučiti kako izgleda uspjeh. Biti broj jedan ne znači bolju kvalitetu. A komercijalni uspjeh zasigurno ne garantuje utjecajnost – objašnjava Beyonce.

 

Također je objasnila svoju nepokolebljivu predanost svim projektima.

 

-Potrebno je ogromno strpljenje da bi se sarađivalo sa mnom. Moj proces je zamoran. Nekoliko puta pregledam svaku sekundu snimke i znam je unazad i naprijed. Pronađem svaku trunku magije i onda je dekonstruišem. Nastavljam graditi više slojeva i ponavljam ovaj postupak uređivanja mjesecima. Neću popustiti dok ne postigne svoj puni potencijal – rekla je pjevačica.

 

(klix.ba)

PROČITAJTE  Pčelari iz Hercegovine započinju proizvodnju pčelinjeg otrova za liječenje karcinoma dojke

Autor: Z. K.

NOVO ISTRAŽIVANJE: Coca-Cola bez šećera mogla bi biti jednako loša za vas kao i ona obična

Gotovo 26 hiljada ljudi na Instagramu prati trudnoću ovog muškarca