in

Bez estetskih zahvata: Znate li koja pjevačica nije imala apsolutno niti jednu korekciju?

Naime, zgodna brineta na sebi nema ni jednu estetsku intervenciju kojima se u posljednje vrijeme sve pripadnice ljepšeg spola i njene kolegice podvrgavaju

Naime, zgodna brineta na sebi nema ni jednu estetsku intervenciju kojima se u posljednje vrijeme sve pripadnice ljepšeg spola i njene kolegice podvrgavaju.

Pjevačica je često u svojim intervjuima isticala kako na sebi ništa nije radila i da je zadovoljna sopstvenim izgledom kojim plijeni širom Balkana.

View this post on Instagram

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Dok se mnoge hvale malim i prćastim nosićima, grudima za šest brojeva većim i ustima iz kojih žargonski rečeno “curi silikon”, to za lijepu pjevačicu nije slučaj. Kao jedan od dokaza može se priložiti to što ona na svom Instagram profilu nikada nije snimila i slikala svoje zahvate, jer ih nije ni bilo.

View this post on Instagram

?

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Pavlovićeva je ovim povodom prokomentarisala da i dalje ne planira da radi ništa na sebi.

-Nemam ništa protiv estetskih zahvata i onih djevojaka koje to vole da rade. Ja nisam jedna od njih i za sada me to ne privlači. Volim da gajim prirodan izgled, svježinu u licu i prirodan ten bez pretjeranog potamnjivanja. Iako je moj posao dosta naporan i stresan, prvenstveno zbog zagušljivosti prostorija u kojima nastupam, kasnog ležanja i ranog ustajanja, kod mene se hvala Bogu još uvijek ne vide neke drastične razlike. Znam da brojne kolege muku muče sa tamnim podočnjacima, pa ih ispravljaju filerima, ali kod mene nije tako. Čarobne ruke moje šminkerke srede sve minimane nesavršenosti na mom licu. Mislim da je recept u tome da volite sebe i volite svoje nesavršenosti. Dese se naravno dani kada mi se ne dopada kako izgledam, ali brzo prođe – rekla je Milica iskreno.

 

Autor: E. S.

Uhvaćeni s prostitutkama: Slavne osobe koje su potrošile bogatstvo na seksualne usluge

Drastična transformacija pjevačice Adel: Smršala čak 45 kilograma, pa se pokajala…