in

Bez obzira na razvod, Severina ima razlog za pjesmu

Severinu Kojić (48), čini se, ne more brige zbog navodne rastave od Igora (32) o kojemu bruji region

Severinu Kojić (48), čini se, ne more brige zbog navodne rastave od Igora (32) o kojemu bruji region. Nakon što je danima bila zatvorena u svom “penthouseu” od tristotinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku, a namirnicama je opskrbljivala nećakinja Mia Popović, pjevačica je izašla iz stana tek prije nekoliko dana da ode na policiju na informativni razgovor, nakon što ju je direktorica škole u koju ide njen sin prijavila za prijetnje, pišu “24 sata”.

U utorak navečer konačno izašla malo se opustiti kako bi proslavila rođendan svog PR-a i dugogodišnjeg prijatelja Davora Grgina. Društvo, među kojima su bile i Iva Radić, Sanja Duggan, Ljupka Gojić, Aleksandra Dojčinović…, partijalo je u jednom zagrebačkom kafiću. Kao prava zabavljačica, Seve se latila mikrofona i zapjevala.

Severina je nedavno proslavila i svoj rođendan, ali u svom stanu dok je bila u samoizolaciji nakon povratka iz Beograda. Menadžer joj je poslao tamburaše pod prozor.

Kako je potvrdio i izvor iz hrvatske prijestonice nešto nije u redu između Severine i Igora, jer ona je u Zagrebu, a on u Beogradu već duži period.

Autor: E. S.

Slavni reper umro u 35. godini od koronavirusa: Prije smrti ostavio poruku koja slama srca

Hrvatska objavila posebna pravila za ulazak stranaca