in

Bijesni ispadi i sulude izjave slavnih koje su šokirale svijet

Michael Richards, koji je poznat po ulozi Kramera u seriji “Seinfeld”, šokirao je publiku na svom stand up nastupu 2006. u Los Angelesu. Naljutio se na jednog Afroamerikanca, pa ga je izvrijeđao rasističkom riječju crnčuga izgovorivši ju najmanje sedam puta. Njegova karijera se nakon toga nije oporavila.

Oskarovac Christian Bale punio je medijske stupce svojim bijesnim ispadom 2009. na setu filma “Terminator Salvation”. Naime, direktor fotografije mu je zasmetao dok je izvodio scenu. Bale je poludio i opsovao ga nekoliko puta, a onda je rekao da nema šanse da će raditi tamo ako ne otpuste tog člana produkcije. Kada je snimka šokantnog ispada izašla u javnost, glumac se ispričao.

Alec Baldwin je poznat po kratkom fitilju, pa je imao nekoliko ispada za koje je javnost saznala. No najviše je šokirao 2007. kada je poludio jer je njegova kći Ireland propustila unaprijed zakazani poziv s njim. Nazvao ju je nepromišljenom malom svinjom, a osvrnuo se i na bivšu suprugu, glumicu Kim Basinger. “Ne marim što imaš 12 ili 22 godina ili si dijete ili što je tvoja majka davež koja ne mari što radiš”, rekao je Baldwin.

Reper Kanye West rijetko pazi što govori, pa je teško izdvojiti njegove “blistave” trenutke. Ipak, ovo su dva najgora. Kanye je 2005. tokom koncerta za prikupljanje novčanih sredstava za ljude kojima su domovi stradali u uraganu Katrini izjavio da bivši američki predsjednik George Bush ne mari za crnce.

Reper je privukao pozornost i 2009. na dodjeli MTV nagrada. Nenajavljen je upao na pozornicu dok je pjevačica Taylor Swift primala nagradu za najbolji ženski video. Zgrabio joj je mikrofon i nagradu i rekao da je pobjedu zaslužila Beyonce. “Taylor, jako sam sretan zbog tebe, dopustit ću ti da završiš govor, ali Beyonce ima jedan od najboljih videa svih vremena. Jedan od najboljih videa svih vremena”, rekao je Kanye i šokirao ljude širom svijeta.

PROČITAJTE  Tajna Cecine transformacije: Ko je uticao na to da izgleda nikad bolje i šta je tačno nosila na sebi
Mandatory Credit: Photo by Jason Decrow/AP/Shutterstock (9515192d)
Kanye West, Taylor Swift. Singer Kanye West takes the microphone from singer Taylor Swift as she accepts the “Best Female Video” award during the MTV Video Music Awards on in New York
MTV Video Music Awards Show, New York, USA – 13 Sep 2009

Umirovljeni boksač Mike Tyson je 2000. imao intervju o svojoj nadolazećoj borbi s Lennoxom Lewisom i stvari su postale pomalo neugodne. “Moj stil je nagao, moja obrana je nesavladiva i jednostavno sam bijesan. Želim tvoje srce. Želim pojesti tvoju djecu. Slava Alahu”, rekao je Tyson.

Režisera i glumca Mela Gibsona policija je 2006. uhapsila zbog sumnje za vožnju pod uticajem alkohola. Gibson je policajce počeo vrijeđati na rasnoj i vjerskoj osnovi. “Židovi su odgovorni za sve ratove u svijetu”, rekao je. Usto, 2011. je procurila snimka na kojoj tuče tadašnju suprugu Oksanu Grigorievu i govori joj: “Je*eno si to zaslužila

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX/Shutterstock (6907659d)
Mel Gibson
‘Good Morning America’ TV show, New York, USA – 01 Nov 2016
Mel Gibson and Benedict Cumberbatch at the “GMA” in NYC

Autor: D. K.

Glumac koji se utopio u zadnji je tren spasio sina: Bacio ga je spasiocu pa potonuo

Brena u suzama zbog gubitka kolege: ‘Uživali smo u muzici…