in

Bila je u vezi s nikad prežaljenim muzičarem, a detalji njihova prekida otkriveni su u pismu iz zatvora

Reper Tupac Shakur ubijen je prije više od dvadeset godina, no detalji iz njegova života i danas fasciniraju javnost. Iako su o njemu snimali filmove i pisali knjige, postoje brojni detalji koji nisu toliko poznati javnosti.

Mnoge je zanimalo jesu li Shakur i Jada Pinkett Smith ikada bili par. Smith je prije nekoliko godina istaknula kako je s muzičarem bila velika prijateljica, no nikada nisu bili skupa na taj način. Reper je početkom 90-ih godina ljubio drugu poznatu damu.

Madonnu i slavnog hip-hop pjevača upoznala je Rosie Perez 1993. godine na dodjelama nagrada Soul Train, nakon čega su se počeli viđati. Ne zna se previše o detaljima njihove veze, no nešto je Tupac ipak otkrio dok je služio zatvorsku kaznu te joj pisao pisma.

On je prekinuo vezu, a istaknuo je u pismu kako mu je trebalo dosta vremena da pronađe sve odgovore na pitanja koja bi ona mogla imati. “Tvoja karijera ne bi bila u opasnosti da te neko vidi s crncem, ali za mene nije tako jednostavno. Zbog svog ugleda si ne mogu dopustiti da iznevjerim obožavatelje i da sam u vezi s bjelkinjom”, napisao je Shakur u pismu koje je prodano na aukciji prošle godine.

Izvinio se Madonni nekoliko puta u tom pismu te ju je pitao mogu li ostati prijatelji. “Morao sam ti ovo reći, u slučaju da mi se nešto dogodi”, zaključio je u pismu Tupac. Sredinom 1995. godine muzičar se vjenčao s Keishom Morris. Većina njihove veze događala se dok je on bio u zatvoru, a kada je izašao, stvari su krenule nizbrdo.

PROČITAJTE  Bez estetskih zahvata: Znate li koja pjevačica nije imala apsolutno niti jednu korekciju?

Brak im je kasnije poništen, no Morris ističe kako su redovito bili u kontaktu. Tako je bilo sve do njegove smrti 1996. godine.

Autor: D. K.

Panda Wu Wen postala mama: Na svijet stigla prva beba panda u Holandiji

Španci preplavili ulice: Ovo je ludilo, jedva smo dočekali…