in

Bill Gates primio vakcinu protiv korone: Pogledajte šta mu se poslije desilo

Podsjećanja radi, Gejts je nedavno u svom blogu kazao da je 2020. godina bila užasna, ali smatra da nam stižu dobre vijesti u 2021.

Osnivač kompanije Majkrosoft i američkih milijarder Bill Gates otkrio je da je primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa i zahvalio se svim ljudima koji su radili na pravljenju lijekova i cjepiva protiv COVID-19.

– Jedna od koristi kao 65-godišnjak jeste što sam podoban za vakcinu protiv koronavirusa. Primio sam prvu dozu ove nedelje i osjećam se sjajno. Hvala svim naučnicima, dobrovoljcima u istraživanju, regulatornim dijelima i medicinskim radnicima koji su na prvoj liniji odbrane koji su nas doveli do ovog trenutka – napisao je Gejts na Tviteru.

Podsjećanja radi, Gejts je nedavno u svom blogu kazao da je 2020. godina bila užasna, ali smatra da nam stižu dobre vijesti u 2021.

– Proveo sam veći dio 2020. godine sa kolegama u fondaciji (Fondacija Gejts) širom sveta na načinima kako da se testira, tretira i spriječi COVID-19. Kada pomislim na brzinu naučnih napredaka u 2020. godini, ja sam zapanjen. Ljudska rasa nikada nije napravila ovoliki napredak kada je riječ o liječenju bilo koje bolesti u jednoj godini, nego što je to svijet učinio u borbi protiv COVID-19 – objasnio je Gejts.

Nakon što je primio vakcinu protiv korona virusa, Gatesu se nije ama baš ništa desilo, kao što neće ni vama koji ćete biti vakcinisani.

Autor: Mirza D.

Uništila sam brak: Zatrudnila sam kad i žena mog ljubavnika…

ČUJETE li dobro? Jednostavan TEST će pokazati koliko je zaista “star” vaš sluh (VIDEO)