in

BIO JE KAO RAZJARENA ZVIJER Gledao je kako mu sin sjekirom ubija kćerke i nerođeno unuče!

Miloš Ilić (20) iz Leskovca, osumnjičen da je sjekirom ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43), polusestru Saru (12) i trudnu sestru Anu (18)

Miloš Ilić (20) iz Leskovca, osumnjičen da je sjekirom ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43), polusestru Saru (12) i trudnu sestru Anu (18), uhapšen je nekoliko sati posle zločina na drugom kraju grada, gdje je pobjegao posle masakra

On je policajcima priznao da je porodicu pobio „jer ga je iznervirala maćeha, sa kojom je bio u lošim odnosima, ali i otac, koji nije želio da mu da novac za cigarete i izlazak“.

Kako saznajemo, Miloš Ilić je zločin počinio u nervnom rastrojstvu, a smrt je izbjegao jedino njegov rođeni brat (15), koji u trenutku zločina nije bio kod kuće.

– Miloš se u noći između subote i nedelje posvađao sa ukućanima. Svađa je krenula kada je od oca Predraga tražio novac za cigarete, a htio je i negdje da izađe u provod. Predrag nije htio da mu da i počela je svađa, u koju se umiješala Danijela. Miloš je tada počeo i sa njom da se raspravlja. Pobjesnio je! Međutim, strasti su se nekako stišale i porodica je legla da spava – kaže izvor iz istrage i dodaje:

– Kada su svi zaspali, Miloš je uzeo sjekiru i njome prvo iskasapio maćehu u krevetu. Tada su se probudili Sara, Ana i Predrag, ali Miloš je nasrnuo i na njih. Ubio je sestre i na kraju oca. Predrag se branio, ali nije uspio da savlada sina. Gledao je kako mu ubija kćerke i nerođeno unuče, nije mogao da im pomogne jer je Miloš bio kao razjarena zvijer, kao da je dobio neku nadljudsku snagu.

Ubica je, kako saznajemo, posle krvavog pira presvukao odjeću i mirno izašao iz kuće, ostavivši otvorena vrata i kapiju.

PROČITAJTE  Katastrofalan dan: Nikad više zaraženih koronom, mjere zabrane su izgleda djelovale dobro...

Porodicama nude po 500 eura da ne idu na more u Hrvatsku

Naučnici predvidjeli kako će svijet izgledati u budućnosti: Ovo je 10 stvari koje će promijeniti planetu