in

Bivša atletska šampionka dobila ponudu od 200 hiljada dolara mjesečno da bude poslovna pratnja

Svjetska vicešampionka u skoku u dalj Darya Klishina otkrila je da je dobila ponudu da bude djevojka za poslovnu pratnju, rekavši da je ostala šokirana zbog ponude od čovjeka na Instagramu.

Dvadesetdevetogodišnja atletičarka koja živi u Atlanti u SAD rekla je da je na Instagramu od nepoznatog muškarca dobila poziv da postane djevojka za poslovnu pratnju, kao i objašnjenje o svim pogodnostima koje bi joj potvrdan odgovor donio.

“Možete li da zamislite? Prije nekoliko mjeseci mi je ponuđeno da budem djevojka za poslovnu pratnju. Ostala sam šokirana“, istakla je Klišina za portal sports.ru.

Ruska skakačica u dalj odbila je ponudu i rekla da nije zainteresovana za tako nešto.

„Iako sam odbila, on je nastavio: ‘Molim te, ne odbijaj, ne znaš sve uslove. Nudim ti veliku količinu novca.’ Rekao je da bi zarađivala 200.000 dolara mjesečno. Poslije toga sam razmišljala da li stvarno djelujem kao djevojka za poslovnu pratnju“, navela je Klishina.

 

View this post on Instagram

 

This is PLAY TRUE day, I PLAY SAFE for track and field ✌? #ДеньЧистогоСпорта #PlayTrueDay @wada_ama @rusada_russia

A post shared by The official Darya Klishina (@dariaklishina) on

U intervjuu za ruski portal, Klishina se prisetila i fotografisanja za ruski časopis za muškarce na početku karijere, naglašavajući da sada žali što je učestvovala u tome.

Tokom karijere ruska šampionka, koja se redovno pojavljuje na listama najljepših atletičarki svijeta, dobijala je pregršt poziva da pozira za časopis Maksim, ali ih je sve odbijala.

Klishina je 2017. na Svjetskom atletskom takmičenju u Londonu osvojila srebrnu medalju, a tokom karijere je dva puta bila evropska šampionka. Na Olipmpijskim igrama u Riju 2016. bila je jedina ruska atletičarka kojoj je, nakon doping skandala, dozvoljeno da se takmiči.

Autor: D. K.

Šokirana javnost u Rusiji: Poznata influenserka se udaje za usvojenog sina

Milanova priča rasplakala regiju: Skupio novac za liječenje, 13 dana kasnije preminuo