in

Bivši muž Nataše Bekvalac dobio sina: Ime djeteta zgranulo čitavu javnost!

Bivši, treći muž Nataše Bekvalac, koji je osuđen za porodično nasilje, Luka Lazukić postao je otac po treći put.

Njegova nevjenčana supruga Slađana Ivanišević u petak je rodila zdravog dječaka, kome su roditelji dali ime Nor Nu (Noor Nu). Oni su se za to ime odlučili još kad je plesačica iz Novog Sada ostala u drugom stanju. Tada im nije bilo važno da li će beba biti muškog ili ženskog spola, a izabrali su ime koje bi dali bebi i da je djevojčica. Kako smo saznali, ime Nor Nu postoji u nekim kulturama i znači isto što i Luka – onaj koji širi svjetlost.

Zbog pandemije virusa korona, Lazukić nije pravio slavlje povodom rođenja muškog nasljednika, ali je u svom domu počastio najbliže prijatelje i porodicu. Mama i beba su u utorak napustile porodilište, a kod kuće ih je čekalo iznenađenje – za Slađanu poklon od Luke, a za nasljednika moderan krevetac i kompletna oprema.

Luka iza sebe ima dva neuspjela braka, a prema riječima njegovih bliskih prijatelja, i pored sjajnog odnosa sa Slađanom, njih dvoje i dalje ne planiraju vjenčanje. Poučen iskustvom iz prethodna dva braka, iz kojih ima po jednu kćerku, riješio je da sa Ivaniševićevom ne potpisuje zakletvu na vječnu ljubav. I ona se s tim složila, ali to ne znači da jednoga dana tu odluku neće promijeniti. Zasad savršeno funkcionišu i ne razdvajaju se jedno od drugog. Žive u njenom stanu u Novom Sadu, o čemu je Kurir već pisao, i kompletno su ga preuredili i podredili bebinim potrebama.

Luka se ne javlja na pozive, s druge strane, plesačica je kratko rekla:

PROČITAJTE  Nevjerovatan preokret: Ša donio šokantnu odluku nakon što ga je Ivana ostavila

– Presrećni smo! Porođaj je bio lak i brz, prirodnim putem. Maksimalno smo posvećeni sinu i uživamo u prvim bebinim danima – rekla je ponosna mama.

 

Autor: Krtice.net

Nakon mračnih najava Angela Merkel oduševila planetu

Upozorenje Predraga Kona