in

Bivši tjelohranitelj napao Kim i Westa: ‘Prgavi su i razdražljivi, a napojnice su im ponižavajuće

Steve Stanulis, bivši tjelohranitelj repera Kanye Westa (42) i Kim Kardashian (39) prekršio je ugovor o tajnosti, a za to će, pišu strani mediji, snositi posljedice. Jedan od najslavnijih parova na svijetu, tužit će ga za iznošenje laži i klevete, a tražit će odštetu u iznosu od oko 9 miliona dolara.

Tjelohranitelj i bivši policajac, otvorio je dušu tokom podcasta s voditeljima Daxom Holtom i Adamom Glynom i bez dlake na jeziku pričao kako je Kanye jedna od najgorih zvijezda s kojom je surađivao.

Još uvijek nije poznato koje izjave su sporne, tačnije lažne s obzirom na to da je Steve ispričao nekoliko situacija s kojim se susreo tokom saradnje sa slavnim reperom.

– Prvi dan našega upoznavanja bio je ‘Sedmica mode’. Trebali smo se naći u njegovom studiju, a kad sam došao tamo ušli smo u dizalo i on me pitao: ‘Zašto ne pritisnem tipku sprata na koji idemo’. Objasnio sam mu da ne znam na koji sprat idemo jer mi je prvi dan, a on je počeo bjesniti. ‘Znači, nisi unaprijed provjerio kamo bih trebao krenuti?’, pitao me, a kad je nakon mog negativnog odgovora počeo dalje psovati i lupetati, rekao sam mu: ‘Čuj brate, ovo možemo riješiti na tri načina. Prvi je da mi kažeš koju tipku da pritisnem pa ću znati. Drugi način je da ti stisneš tu tipku, a ja ću vidjeti i drugi put znati. Treće je da sjedimo ovdje cijeli dan, ti mi pričaš koliko je važno tvoje vrijeme, a nikud se ne maknemo – rekao je Stanulis. Otkrio je i kako je West često dolazio u ‘opasne’ situacije zbog svojih pravila.

PROČITAJTE  Seka Aleksić progovorila o povredi: Jedan od fanova me udario mikrofonom

Želio je da u šetnji gradskim ulicama budem deset koraka iza njega. Potpuno je očito, u slučaju da neko priđe i pokuša nešto učiniti, to bi se i dogodilo dok ja uspijem dotrčati i spriječiti to – dodao je. Za kraj je otkrio i kako su Kanye i supruga Kim jako razdražljivi i prgavi, a napojnice su im ‘ponižavajuće’.

Autor: D. K.

Advokat Tijane Ajfon: Ona je zadovoljna uslovima u pritvoru, kaže mi da je korektno tretiraju

Nevjerovatna scena: Hrabra žena na ulici uhvatila ogromnu kobru za rep i odvukla je od djece