in

Bizarni rijaliti u kojem se muškarci takmiče da ovoj djevojci naprave dijete

Čak 15 muškaraca natječu se ko će napraviti dijete 40-godišnjoj ženi u novom Foxovom showu Labor of Love.

Čak 15 muškaraca natječu se ko će napraviti dijete 40-godišnjoj ženi u novom Foxovom showu Labor of Love.

Show vodi Kristin Davis, najpoznatija po ulozi konzervativne Charlotte u seriji Seks i grad. Glavna protagonistica je Kristy Katzmann, koja želi imati dijete prije nego joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

Kako kaže, nakon godina u kojima je na prvo mjesto stavljala svoju karijeru, želi pronaći muškarca svog života, ali još važnije oca svog djeteta.

 

View this post on Instagram

 

Wondering what it’s like to have Kristin Davis as a BFF? (Spoiler: it’s exactly as amazing as you think! ❤️) Check out our new promo on my Facebook page and tune in May 21 when @LaborofLoveFOX premiers on @foxtv!!! ??#LaborofLove • • • • • #fierce #unstoppable #motherhood #shemeansbusiness #LaborofLove #herbusiness #bossbabetribe #creativechics #dreamersandoers #femaleentrepreneur #girlbosses #bossbabesquad #hersuccess #womenintheworld #sisterhoodovercompetition #thisgirlmeansbusiness #womensupportingwomen #sayyestosuccess #womenwithambition #womenwholead #lifesgreatestadventure #myjourney #femaleempowerment #women #bossbabe #goafteryourdreams #makeithappen #gobigorgohome #themodernmamanista #FOXtv

A post shared by Kristy Katzmann (@kristykatzmann) on

-Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima jer želim zasnovati porodicu, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom- rekla je.

S obzirom na to da bi rezultat showa trebala biti beba, jasno je zašto je on kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partner.

Prva emisija počinje doniranjem sperme. Dok muškarci čekaju u redu da napune čašiću, Davis im objašnjava da će se njihova sperma analizirati i provjeriti njihova plodnost, a o tome ovisi hoće li ostati u showu.

Producentica showa Lauren Girion priznala je da muškarci nisu znali da će donirati spermu dok im to Davis nije rekla pred kamerama.

PROČITAJTE  Majka 7 djece: 'Uvijek jedu rukama, ne kupaju se svaki dan, a ja im od 19:30 h više nisam dostupna!'

-Pristali su- prokomentirala je.

Osim toga, morat će pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene, paziti na sobu punu djece, a spojit će ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

-Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali- komentirala je Katzmann.

Dodala je da joj je najteže poslati svake sdmice jednog muškarca kući.

Autor: Krtice.net

Paničarile kad im je galeb uletio u kuću. Malo potom su ostale zabezeknute zbog onog što je napravio

Astrolozi tvrde da su ljudi rođeni u ova tri znaka inteligentniji od drugih