in

Bizarni show za odrasle hit je na Netflixu: Jedan od najglupljih koji su prikazani na TV-u

Većina ljubitelja reality programa tokom pandemije uživala je u kontroverznom Netflixovom showu ‘Too Hot to Handle’. O čemu je ovdje riječ? Već smo navikli da sama riječ reality podrazumijeva tučnjave, seksualne odnose i nemoralne radnje, no ovaj svjetski hit odlučio je napraviti nešto što niko nije očekivao.

Pet mišićavih frajera u kombinaciji s pet atraktivnih djevojaka koje izgledaju poput Instagram modela ‘zaglavljeni’ su u bajkovitom resortu. No, postoji jedno pravilo. Nema ljubljenja, dodira, samozadovoljavanja niti poljubaca. I na kraju, ako se kandidati budu pridržavali pravila kući će otići s vrtoglavih 85 hiljada eura.

Iako na prvu ne zvuči neizdržljivo s obzirom na to da se radi o samo trideset dana, raskalašeni natjecatelji su odmah krenuli ‘kršiti’ pravila. Svaki put kada se par poljubi od glavne nagrade oduzima se oko 2300 eura. Oralni seks dovodi do kazne od 5 hiljada eura, a seksualni odnosi natjecatelje koštaju i do 13 hiljada eura.

Kada se 17. aprila ovaj reality pojavio na Netflixu odmah je stekao vojsku fanova koji su s nestrpljenjem čekali svaku epizodu. Ipak, mišljenja su podijeljena. Naravno, postoje oni koji smatraju kako je ovo ‘jedan od najglupljih reality programa na TV-u’.

 

View this post on Instagram

 

my world ?

A post shared by TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago) on

Poenta emisije je, tvrde autori, naučiti mlade osobe da stvaraju istinske, duboke emocionalne veze umjesto površnih seksualnih odnosa kakve danas imaju priliku gledati na televiziji. U show se prijavilo više od 3000 muškaraca i žena, a snimanje je krenulo još 2019.

PROČITAJTE  Da li će loša prvoaprilska šala da košta "Volkswagen"

Autor: D. K.

Mrzila je pravila: Svi trenuci u kojima je princeza Diana prekršila kraljevski protokl

Šokirana javnost u Rusiji: Poznata influenserka se udaje za usvojenog sina