in

Bizarni slučaj koji je nasmijao regiju: Tražio razvod jer mu žena ne čisti, ne pere niti kuha

To je slučaj koji izgleda kao da je došao negdje iz 1950-ih, a ne iz zemlje u kojoj postoji ravnopravnost spolova, prokomentirala je kasnije sutkinja Mara Mattioli

Kazao je na sudu je kako njegove patnje traju dvije godine. Osim što gladan živi u neredu i ne sjeća se svog posljednjeg pristojnog obroka, rekao je i kako ga je žena povremeno znala izbaciti i iz spavaće sobe.

Muškarac iz sela Sonnino u Italiji je svoju pet godina mlađu ženu najprije prijavio policiji uz obrazloženje ga zanemaruje i zlostavlja tako što mu ne čisti, ne pere i ne kuha dovoljno. Karabinjeri su to shvatili vrlo ozbiljno, i umjesto da prijavu odbace, odnosno deklariraju kao obiteljsku svađu, oni su cijeli slučaj proslijedili sudu, što je ‘zanemareni’ suprug jedva dočekao.

I sve bi to možda ostalo u domeni dobrog vica da policija i sud pomno nisu proučavaju njegov slučaj mjesecima dok je ženi prijetilo između dvije i šest godina zatvora zbog obiteljskog zlostavljanja.

– To je slučaj koji izgleda kao da je došao negdje iz 1950-ih, a ne iz zemlje u kojoj postoji ravnopravnost spolova – prokomentirala je kasnije sutkinja Mara Mattioli, a prenio The Telegraph.

Autor: Krtice.net

Tužna Jelena Đoković: Ispratila sam još jednu divnu dušu put vječnosti…

7 znakova da je muškarac zaljubljen u vas