in

Bliznakinje sa blizancima: Imali su zajedničko vjenčanje, a onda su i u isto vrijeme i zatrudnile

Par identičnih blizanaca koji dijele “svaku prekretnicu zajedno” objavio je da su obje sestre trudne, nakon što su se udali za identičnu braću blizance.

Britni i Brajana Den vjenčale su se sa svojim muževima Došom i Džermijem Saliersom nakon sastanka na konvenciji blizanaca u Ohaju, u SAD.

Zaljubljeni parovi imali su zajednički angažman i zajedničko vjenčanje i sada će zajedno dijeliti iskustvo trudnoće. Vijest je objavljena na njihovoj zajedničkoj stranici na Instagramu, gdje je otkriveno da će njihova djeca biti puna braće i sestara.

 

Napisali su: -Pogodi šta !! ?? Dvoje parova je trudno!Oduševljeni smo i zahvalni što doživljavamo trudnoće zajedno i dijelimo ovu vijest sa svima vama! –

Prošle godine na jednoj televiziji, sestre su otkrile kako planiraju u isto vrijeme da zatrudne.

 

– Mislim da postoji samo nešto što bismo voljeli da zajedno doživimo. Preživjeli smo većinu prekretnica u našem životu zajedno, rođendane, dobijanje vozačke dozvole, diplome i naše dvostruko vjenčanje. Ovo bi bio sljedeći ogroman događaj, i voljeli bismo da to zajedno doživimo – rekla je Britni.

Njihovih 15.000 pratilaca na Instagramu bili su oduševljeni vijestima

 

Jedan je rekao: “Ne mogu da vjerujem, da li imate isti rok i da li je to planirano ?”, “Da li čekate blizance ili?”Četvero njih živi zajedno u istoj kući u Virdžiniji u SAD i zajedno su dokumentovali svoje živote. Njihovo zajedničko vjenčanje emitovano je na TLC u februaru 2019. godine.

Prije nego što je upoznao sestre, Džermi je rekao da su se on i njegov brat blizanac Džoš dogovorili da će se vjenčati samo sa sestrama bliznakinjama.

Autor: Z. K.

Djeca odgovore za 6 minuta, ali studenti nikako: Da li znate rješenje ove zagonetke?

U Hrvatskoj manje turista, ali sve više delfina