in

Bošnjakinju zbog momka Srbina otac i brat pretukli i ošišali

Jednoj djevojci iz Besansona u Francuskoj su otac i brat obrijali glavu i prebili je zato što se zaljubila u momka hrišćanske vjere.

Kako navode francuski mediji, mlada Bošnjakinja (17) se zaljubila u Srbina (20) i završila u hitnoj sa slomljenim kostima. Njeni roditelji, ali i ujak i ujna su odvedeni u pritvor.

Prema navodima lokalnih medija, par se zabavljao nekoliko mjeseci, a onda su nedavno odlučili da žive zajedno. Zbog toga je djevojka napustila svoj porodični dom, ali je i dalje održavala kontakt sa rodbinom.

Međutim, četiri dana kasnije, kada je mladić sa roditeljima došao da posjeti njenu porodicu, situacija je eskalirala. Djevojku su odveli u sobu i počeli da je biju po glavi i tijelu, a onda su je i ošišali mašinicom.

Vidno šokiran, mladić srpskog porjekla je pobjegao kako bi obavijestio policiju. Kada je policija došla na lice mjesta, nasilnici su pokušali da sakriju djevojku, ali je brzo otkrivena i odmah prevezena u bolnicu.

Djevojka ima slomljeno rebro i veliki broj modrica. Očekuje se suđenje ovoj porodici, a tinejdžerka je pod sudskom zaštitom.

Mediji, takođe, navode da je pomenuta muslimanska porodica u u Francusku došla iz BiH 2017. godine.

Autor: Krtice.net

Jennifer Lopez kupila spektakularnu vilu! Luksuz na sve strane

Italijan poslije 115 dana u bolnici, 27 dana u izolaciji i 28 testova napokon izliječen