in

Brad Pitt i Angelina Jolie uspjeli postići dogovor u procesu koji traje godinama

Dobrobit svoje djece, na koncu su stavili na prvo mjesto

U teškoj pravnoj bitci za starateljstvo, koja traje već četiri godine, Brad Pitt i Angelina Jolie pokazali su svoje mane i vrline. Tema podjele imovine, finansijske brige, ali i vrijeme koje žele provesti sa svoje šestero djece natjerali su ih da okrenu leđa jedno drugome. No dobrobit svoje djece, na koncu su ih stavili na prvo mjesto

Već pune četiri godine bivši supružnici pune medijske stupce svojim brakorazvodnim problemima. Sve do nedavno nisu mogli dogovoriti kako će izgledati njihov finalni dogovor oko podjele starateljstva nad šestero zajedničke djece.

Ali bitka se očito približava kraju te su glumica i glumac uspjeli dogovoriti određene tačke u sudskom procesu. Tvrdi to za američke tabloide dobro upućeni izvor govoreći:

-Bradu su djeca sada na prvom mjestu. Užasno su mu bitni i stalno govori prijateljima koliko je puno naučio od njih. On i Angelina u mnogo su boljim odnosima nego prije. Otkako su dogovorili neka pravila oko starateljstva i drže se toga plana, nekako su se smirili. Daleko su dogurali i ovo je najbolje što smo do sad vidjeli.

Činjenica da su roditelji u korektnim odnosima najviše raduje njihovu kćerku Shiloh koja će za nekoliko dana proslaviti 14. rođendan.

-Shiloh je sve vrijeme jako bliska s oba roditelja. Zato je posebno raduje ovaj mir koji ima i ne može dočekati svoj rođendan koji je već isplanirala s tortom, balonima i prijateljima. Brad je jako ponosan na Shiloh i gdje je dogurala. Izuzetno mu je drago što je ostala svoja i što se tako divno odnosi prema svojoj braći i sestrama – reako je izvor.

PROČITAJTE  SJEĆATE LI SE MARIJE IZ “ŽIKINE DINASTIJE”? Evo kako danas izgleda i čime se bavi!

Mnogi zajednički prijatelji nekadašnjeg zvjezdanog para ugodno su iznenađeni kako se situacija između Brada i Angeline odvija.

Autor: A. P.

Severina fanove počastila izazovnom fotografijom!

GRČKA OBJAVILA LISTU OD 29 DRŽAVA ČIJIM GRAĐANIMA JE OD 15. JUNA DOZVOLJEN ULAZAK! Sve Srbe interesuje samo jedno