in

Brad Pitt ljubi 25 godina mlađu kolegicu: Ova je potpuno drugačija od njegovih bivših

Iako Brad Pitt (56) odbija govoriti o svom privatnom životu, navodno je već duže vrijeme u vezi s glumicom i umjetnicom Alijom Shawkat (31).

Alia je viđena prije nekoliko dana kako obavlja kupovinu u Los Angelesu, a pritom je bila gotovo neprepoznatljiva. Američka glumica, koja se proslavila u seriji “Prikraćeni” obukla je crne kratke hlače, majicu i čarape te obula tenisice. Na glavu je stavila šešir te je imala sunčane naočale i zaštitnu masku za lice, a pritom je nosila torbicu, kafu i nekoliko kesa.

Stranim medijima posebno su za oči zapele njezine prljave tenisice, ali i kosa koju je ranije skratila zbog jedne uloge. Alia je viđena prošle sedmice kako napušta Bradovu vilu u Los Angelesu, koja je na 10 minuta pješice od njezina doma.

Kako pišu američki mediji, par se upoznao 2019. preko zajedničkih prijatelja, a Shawkat često svraća u Pittovu kuću čak i tokom pandemije koronavirusa. “Stalno se druže. Alia mu dolazi pješke ili na biciklu kad god ima vremena”, rekao je nedavno izvor za američke medije.

 

View this post on Instagram

 

#duckbutter

A post shared by Alia Shawkat (@__mutantalia__) on

Par ostaje kod kuće i naručuje brzu hranu poput pizze ili burgera ili se odveze do obale.

Glumica inspiriše Bradov producentski rad i daje mu savjete u koje projekte da se upusti, a i on pomaže njoj s tim odlukama.

Alia i Pitt viđeni su početkom marta u klubu u Los Angelesu. Čini se da je glumac prešao na još mlađe žene nakon njegove prve supruge 51-godišnje Jennifer Aniston i druge supruge 44-godišnje Angeline Jolie.

Autor: D. K.

Miloš je priznao ubistvo i otkrio motiv: Policajci će dugo pamtiti ono što je rekao

Sina (5) mi nije ubio koronavirus, ja sam ga udavio, doktori nisu ništa posumnjali