in

Brena iznajmljuje vilu za 1.000 eura dnevno dok putuje po svijetu: Snašla se i boli je uho za sve!

Lepa Brena definitivno ima smisla za biznis i umije da unovči sve svoje ideje

Ovoga puta pjevačica se dosjetila kako da iskoristi svoj dom i to što je posljednjih mjeseci na proputovanju po cijelom svijetu.

 

Naime, nekadašnja vlasnica “Granda” je ustupila porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi agenciji koja se bavi iznajmljivanjem objekata konkretno za snimanje reklama, serija, filmova, spotova i ostalu TV produkciju. Ona je odlučila da to naplaćuje, ni manje ni više nego 1.000 eura dnevno.

Kako smo saznali od izvora bliskog pjevačici, ona i Boba su se dogovorili da se za potrebe iznajmljivanja koristi cijelo prizemlje. Brena važi za osobu koja ne sjedi skrštenih ruku i i te kako umije da iskoristi sve potencijale, pa i u najtežim trenucima.

 

Takođe, saznali smo da ima dosta zainteresovanih kojima se dopada izgled pjevačicine luksuzne vile, ali se detalji iznajmljivanja drže u strogoj tajnosti. Inače, posljednjih mjeseci se spekulisalo i o tome da li će Brena da prodaje svoj dom, ali je ona to demantovala.

Zasad je riješila da nekretninu u kojoj živi više od tri decenije iskoristi na najbolji mogući način, pa će, kada su u Srbiji, ona i njen suprug Slobodan Živojinović u njoj živjeti, a kada putuje, ustupaće je za razne projekte uz debelu nadoknadu.

(ekskluziva.ba)

 

Autor: Z. K.

Izračunajte koji je broj vaše životne staze i saznajte šta vas čeka u budućnosti

Mlada prostitutka: Nekad imam 21 klijenta dnevno, dolaze mi u razmaku od dvije minute