in

Britanci razapeli Novaka Đokovića zbog objave na Instagramu

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković kritikovan je u tekstu objavljenom u britanskom “Telegrafu”

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković kritikovan je u tekstu objavljenom u britanskom “Telegrafu” zbog načina na koji bira goste u svom Instagram lajvu.Giri Nejtan u autorskom tekstu za “Telegraf”, između ostalog, optužuje Ðokovića da se sa svojim gostima na Instagramu bavi “pseudonaučnim” temama.

U prvom dijelu teksta on je Ðokovića pohvalio zbog gostiju koje je u početku dovodio u svoj lajv, kao i zbog plasiranja ideje o pomoći nižeplasiranim igračima. Nejtu je, međutim, zasmetalo Ðokovićevo protivljenje vakcinaciji, ali i to što je u jednom od svojih lajvova ugostio iranskog nutricionistu Šervina Džafarijeha.

Sa Džafarijehom je, kako tvrdi autor teksta u “Telegrafu”, promovisao pseudonauku i reklamirao proizvode Iranca, za koje britanski novinar kaže da su “smeće”, navodi B92.

Najveća šteta koju Ðoković nanosi je, kako dalje tvrdi Britanac, to što takve stvari javno objavljuje kao jedan od najpoznatijih sportista svijeta, a pogotovo kao jedan od najbogatijih i najuticajnijih Srba.

PROČITAJTE  Đoković zbog teorija o koronavirusu pokrenuo rat na relaciji Amerika - Iran

Đoković je dospio i na metu američkog novinara Bena Rotenberga, kolumniste Njujork Tajmsa koji nije pretežno napao srpskog tenisera, već samoproklamovanog gurua za kojeg tvrdi da je “prevarant”.Novak je kontroverznog “gurua” predstavio pred više od pola miliona ljudi na svom Instagramu, što je dosta drugačije od svakodnevne publike do koje dopire Džafarijeh.

-Pogledajte brojke koje je Novak dobio za ovaj sadržaj. Zato je bitno o čemu javno priča i šta podržava- naveo je Rotenberg.

On je istakao da je Džafarijeh u jednom od svojih prethodnih videao nazvao koronavirus “uzbudljivim vremenom da budete živi”, kao i da je neko ko tvrdi da “dobre vibracije mogu da vam promijene život”.

Džafarijeh i Đoković su prethodno pričali o tome da ako projektujete određene emocije u vodi – možete da promijenite molekularnu strukturu vode.

-Ako razmišljate pozitivno, to će stvoriti molekularnu strukturu koja ima geo-prizmu zasnovanu na svetoj geometriji, što znači da postoji simetrija i balans. Sa druge strane, ako razmišljate na suprotan način, ako vodi date bol, strah, frustracije i bes – voda će se raspasti”.

Autor: Krtica.net

Pogledajte kako pas robot opominje ljude u parku da drže distancu

Objavili su detalje: Razlozi i uslovi pod kojima ćete moći ući ili izaći iz Hrvatske