in

Brutalna priča o ozloglašenoj Griseldi Blanco, ženskoj verziji Pabla Escobara, uskoro će ugledati svjetlo dana

“Oduvijek me fascinirala priča o Griseldi Blanco i napokon sam dobila priliku da je utjelovim na filmu”, uzbuđeno je rekla Jennifer Lopez o svom novom projektu.

Imala je samo 11 godina kada je ubila svoju prvu žrtvu, a nikada se više nije okrenula te je postala poznata u povijesti kao “Kuma kokaina”. Radi se o kolumbijki Griseldi Blanco, jednoj od najvećih dilerica u povijesti, koju će u novom filmu glumiti latino diva Jennifer Lopez.

Okrutna kraljica kokaina povezana je s preko 250 ubojstava, a bila je aktivna diljem Sjeverne i Južne Amerike. Njezino je bogatstvo neprocjenjivo, a među brojnim rijetkim detaljima koje je posjedovala je set posuđa od kostiju koji je nekoć pripadao kraljici Elizabeti te smaragdima optočen pištolj rađen po njezinoj mjeri.


Sve do smrti bila je na glasu kao okrutna gospodarica koja je ubila svoja tri supruga te je održavala biseksualne orgije. Ubijena je prije osam godina dok je bila u kupovini, a o njezinom životu snima se film u kojem glavnu ulogu igra J. Lo. Slavna pjevačica i glumica također će i režirati film, koji će se zvati “Kuma”.

“Oduvijek me fascinirala priča o Griseldi Blanco i napokon sam dobila priliku da je utjelovim na filmu. Griselda je imala dinamičan karakter, bila je ambiciozna, ozloglašena i okorjela kriminalka”, rekla je Lopez te je istaknula kako je veoma uzbuđena što će upravo ona utjeloviti kraljicu kokaina.

O Griseldi je već snimljena biografska drama “Cocaine Godmother”, a glavnu ulogu je imala Catherine Zeta-Jones.

Autor: A. P.

Senidah u provokativnom izdanju privukla ogromnu pažnju! Djevojke će ovaj stajling sigurno kopirati

Hrvatska policija počela vraćati putnike iz BiH!