in

ČEDOMIR JOVANOVIĆ NASTAVIO RAT SA CECOM Grmilo je nakon emisije na društvenim mrežama

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović komentarišući izjave pjevačice Svetlane Cece Ražnatović sa naslovnica kaže da je jasno da će “taj čir uskoro pući”

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović komentarišući izjave pjevačice Svetlane Cece Ražnatović sa naslovnica kaže da je jasno da će “taj čir uskoro pući”. Jovanović je, između ostalog, rekao: “Ceca je znala da će Zoran biti ubijen, tražili su od nje alibi, potpisala je tu izjavu”.

– U svijetu, bog pa Ceca, ili je ona gospodarica života i smrti, ona jedino na slobodi, želi oprost – rekao je Jovanović i podsjetio da ubistvo premijera nikad ne zastarjeva:

– Što pričamo 17 godina o tome, zato sam ja nezaobilazan. 12. mart nikad ne zastarjeva, znaju da sam svjedok koji diše i živi za nastavak suđenja i potpuno kažnjavanje svih odgovornih za Zoranovo ubistvo i patnje ove zemlje.

Dodaje da je Ceci više prećutao nego što je rekao.

– Ona je za mene dio svijeta i svojih prijatelja kojih se ne odriče. Meni ni Legija nije mogao ništa da priča, ne može ni ona.

– Duga je kolona onih koji su se provukli posle 12. marta. Ne zna šta je radila ali zna šta ja radim? Zaboravila je zašto je hapšena. Uhapšena je zbog osnovane sumnje da je direktan učesnik atentata na Đinđića. To su potvrdile i ona i njena sestra. Ovo je pokazalo koliko je to zlo jako i prisutno, to što je uradio Mitrović to je bilo u granicama što je dosadno. Prvi put sam u toj emisiji vidio Cecu, ali zato ona zna kako sam se ja sa njenim prijateljima družio.

Naveo je i da je vlasnik TV Pink Željko Mitrović bio njihova žrtva.

PROČITAJTE  Oblik usana otkriva kakva je žena u seksu

– Milica Mitrović nije htjela da je pusti u kuću, njihovo dijete je tipovala. Nego on to trpi zbog budžeta – rekao je Jovanović.

Podsjetimo, Ražnatovićeva i Jovanović su se u emisiji “Hit tvit” koja je emitovana u nedelju, javno sukobili oko perioda nakon ubistva premijera Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine, kada je policija sprovela široku akciju “Sablja”, tokom koje su ubijeni ili pohapšeni članovi ozloglašenog Zemunskog klana koji su učestvovali u ubistvu premijera, a koji su se družili i sa Cecom.

Autor: Krtice.net

Igor ‘skinuo’ Seve s društvene mreže: Kriza se rasplamsala

Zbog koronavirusa odgodio vjenčanje sa seks lutkom