in

ČULI STE ZA TO?: Darko Lazić neće da komentariše Lukasovo pominjanje Ane Sević u knjizi

Bivša supruga Sonja ga je optuživala za aferu

Aca Lukas u svojoj knjizi “Ovo sam ja” iznio je brojne pikanterije iz života, pa tako i iz braka sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović.

Kako je naveo, ona ga je prije nekoliko godina optužila da ju je prevario s jednom pevjačicom, a navodno je u pitanju Ana Sević. Ovim povodom sada se oglasio i Anin bivši muž, pjevač Darko Lazić.

– Auu, čuli ste za to? Na tu temu baš ništa neću da komentarišem – kratko je poručio šokirani Lazić.

Podsjetimo, Lukas je opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

– Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, griješili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred djecom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj dio krivice.

-A dobro je j**e onaj kepec iz Granda-pitala je razjareno.

-Bolje od tebe. Sa tobom mogu dalegnem pija-

Užasne rečenice. Volim je, a vrijđeam je. Kad sam htio da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu – napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

PROČITAJTE  SORAJA VUČELIĆ SE TAJNO UDALA!? Priznala zbog čega krije svoj bračni status

(Express/ Kurir)

Autor: A. P.

Mala Mia Miljković već zarađuje: Luna i Marko neće morati plaćati opremanje sobe, ponude stižu sa svih strana!

Genetičarka otkriva: Evo šta sve naslijeđujemo od majke, a šta od oca!