in

ČUVENA PLAVUŠA smršala je 20 kilograma: Sada izgleda nevjerovatno drugačije, a zbog nje je Instagram eksplodirao

Keri Katona, nekadašnja članica benda ultra popularnog benda Attomic Kitten

Keri Katona, nekadašnja članica benda ultra popularnog benda Attomic Kitten, zbog specifične građe često je bila na strogim dijetama i godinama je kuburila sa viškom kilograma, ali je konačno pronašla put do fit forme.

Ona je u posljednjih nekoliko mjeseci uspjela da šokira pratioce na Instagramu svojom transformacijom u više navrata, pokazavši kako je od nekada slatke plavuše sa bujnim grudima postala prava “zvijer” i neko ko uživa u prednostima teretane.

 

View this post on Instagram

 

Not gonna lie my confidence has gone through the roof @skinnyjab ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7) on

Keri već mjesecima rado pokazuje novu liniju, a na svakih nekoliko nedelja ona dodatno napreduje, s obzirom da neprekidno radi na sebi na različite načine.

Atraktivna plavuša je konačno zadovoljna svojim tijelom i zrači samopouzdanjem, a to se najbolje vidi na fotografijama u kupaćim kostimima koje rado dijeli na društvenim mrežama. Njeni pratioci su prilično zatečeni ovom transformacijom, te joj svakodnevno upućuju brojne komplimente.

“Vježbanje i svakodnevna joga bez posustajanja, sada konačno vidim i osjećam njihove benefite. Molim vas, podsjetite sebe da sve kreće iz glave. Danas sam imala groznu glavobolju, ali ipak sam ustala u 5 sati ujutro i posvetila se vježbanju”, rekla je ona prijje nekoliko mjeseci.

 

View this post on Instagram

 

@oceanus_swim will be wearing this most days this week with the weather so hot! ?????? #ad

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7) on

Pjevačica se nije zaustavila samo na treninzima i strogom režimu ishrane, ona je riješila da se baci i na niz estetskih korekcija kako bi stala na put svim nesavršenostima.

Pored liposukcije, podvrgla se i zatezanju kože, a rezultatima tog zahvata nedavno se pohvalila pozirajući u crnom kupaćem kostimu, jasno staviviši do znanja da nema ni traga nekadašnjeg viška.

“Neću vas lagati, moje samopouzdanje sada probija krov”, napisala je ona uz pomenutu fotku.

Ovo je velika pobjeda za Keri koja je dugo imala probleme sa alkoholizmom i mentalnim zdravljem, te je put zdravog načina života definitivno bio veliki podvig za nju.

Autor: Krtice.net

DA TI SRCE PUKNE Baka Darinka mjesecima nije okusila hljeb, spavala s miševima, ovo je njena tužna priča

MEĐUNARODNE KOMPANIJE POČELE ISTRAŽIVANJE Grad u Srbiji leži na milijardama?!