in

DA ČOVJEK NE POVJERUJE Pogledajte šta se dešava u školi Mike Aleksića nakon što je monstrum uhapšen

Škola Miroslava Mike Aleksića (68) i dalje radi. Roditelji normalno dovode djecu, a časove drži njegova supruga, baš kao da se ništa ne događa, baš kao da Aleksić nije uhapšen pod jezivim optužbama za silovanje i seksualno uznemiravanje maloljetnih učenica u istoj toj školi, za zlostavljanje koje je trajalo više od decenije.

Prema tvrdnjama stanara zgrade u Ulici kneza Mihaila 19 gdje se nalazi škola glume “Stvar srca”, časovi se održavaju i nakon što je Aleksić priveden.

U srijedu uveče se na vratima škole pojavila njegova supruga Biljana Mašić, koja je došla da održi čas sa djecom. Inače, ona je profesorka na Fakultetu dramskih umjetnosti.

Ona je brzo ušla u zgradu i odbila da da izjavu, a nekoliko minuta nakon nje stigli su i prvi roditelji s djecom, koji takođe ništa nisu željeli da komentarišu.

Postavljaju se ovde dva važna pitanja.

Prvo, kako je moguće da nijedan državni organ Aleksićevu školu još nije zatvorio? Makar privremeno, dok se ne ispitaju optužbe za osam slučajeva silovanja i sedam polnog uznemiravanja, koji su se odvijali iza njenih vrata.

I drugo, podjednako važno, kako je moguće da roditelji dovode djecu u školu za koju se sumnja da je prije bila kult nego učionica, kult prepun jezivih tajni koje su otkrivene kada su hrabre glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić izašle u javnost, ali i otišle u policiju sa svojim bolnim svjedočenjima.

Autor: Mirza D.

ČUJETE li dobro? Jednostavan TEST će pokazati koliko je zaista “star” vaš sluh (VIDEO)

Stijena teška sedam tona survala se na kuću u Srbiji