in

DAĆU TI 2.000 DINARA AKO URADIŠ OVO! Stariji čovjek ušao u prodavnicu u Beogradu i šokirao prodavačicu svojim prijedlogom

Gradski prevoz i tržni centri u Beogradu počeli su da rade, i ako su svi očekivali da će biti gužve, to se nije desilo

Gradski prevoz i tržni centri u Beogradu počeli su da rade, i ako su svi očekivali da će biti gužve, to se nije desilo.

U autobusima, tramvajima i trolejbusima najviše se vozilo po petnaestak ljudi i to u popodnevnim satima, dok je prije podne na prste jedne ruke mogao da se izbroji broj putnika u većini autobusa.

Ni u tržnim centrima nije bilo gužve.

Međutim, ispred banaka i pojedinih prodavnica robnih marki u Knez Mihailovoj jeste bilo redova, pa svi oni koji su htjeli unutra morali su da se naoružaju strpljenjem.

Međutim, neki su bili maštoviti i dovitljivi kako bi zaobišli čekanje. Tako je muškarac srednjih godina ušao u jednu prodavnicu i pitao prodavačicu da li bi da zaradi 2.000 dinara. Da bi došla do novca, trebalo je da stavi nekoliko majica ispod svoje da bi napravila trudnički stomak. Oni koji čekaju u redu bi ih propustili zbog „trudnoće”.

– Malo je reći da sam bio frapiran kada sam čuo prijedlog tog muškarca. I prodavačica se šokirala. Ljubazno se zahvalila i rekla da nije zainteresovana. Kad je vidio da ne može da je ubijedi, izvinio joj se i izašao vjerovatno u potrazi za drugom damom koja je spremna na tako nešto – ističe sagovornik koji je prisustvovao neobičnoj sceni.

Autor: Krtice.net

Objavili su detalje: Razlozi i uslovi pod kojima ćete moći ući ili izaći iz Hrvatske

VESNA ZMIJANAC ZNA SVE O JELENI KARLEUŠI: Teška joj je sudbina