in

Dajem 500 eura onome ko mi napravi bebu?!

– Upoznavanje muškaraca nije problem, ali upoznati onog koji hoće dijete jeste. Zato, umjesto da gubim vrijeme na besmislene veze platiću za to. Za 500 evra ti ćeš se zabaviti, a ja ću dobiti bebu – piše u oglasu Adeline iz Temišvara.

Adelina (25) iz Temišvara nudi 500 eura muškarcu samo da joj napravi dijete jer je, kako kaže, previše nezavisna da bi bila u vezi.

Ona je na svoj Fejsbuk profil postavila oglas u kome traži potencijalnog biološkog oca svog djeteta koji će sva prava na odgajanje deteta prepustiti njoj. Adelina tvrdi da nije previše zainteresovana da ima momka ili supruga jer su „muškarci previše nezreli“.

– Upoznavanje muškaraca nije problem, ali upoznati onog koji hoće dete jeste. Zato, umesto da gubim vrijeme na besmislene veze platiću za to. Za 500 eura ti ćeš se zabaviti, a ja ću dobiti bebu – piše u njenom oglasu.

Adelina navodi da će zainteresovani muškarac morati prvo da obavi test i dokaže da je u stanju da joj napravi dijete i moraće da se odrekne prava na bebu.

– Muškarci su nezreli i samo misle na sebe. S druge strane, ja sam zrela, nezavisna žena i želim da podižem dijete bez oca – napisala je ona.

Njen oglas je odjeknuo na internetu, a javilo se mnogo zainteresovanih muškaraca. Ipak, Adelina nije zadovoljna zato što većina zainteresovanih njenu ponudu ne smatra previše ozbiljno.

Autor: Mirza D.

ĐORĐE DAVID ŠOKIRAO IZJAVOM: Jedna noć sa mnom i sva su ti vrata otvorena

Ko je djevojka koja je zasjenila sve na Bidenovoj inauguraciji?