in

DALEKO OD ŽIVOTA NA VISOKOJ NOZI! Ne biste nikad rekli da djeca Angeline Jolie i Brada Pitta ovako žive!

Veoma skromni

Uvjereni smo kako poznati, ali i njihova djeca žive luksuznim životom o kakvom mi možemo samo sanjati, no to nije uvijek tako. Odličan primjer je Angelina Jolie koja svoju djecu odgaja kao da su obični smrtnici te ih uči pravim životnim vrijednostima, a čak i dok je Brad Pitt sudjelovao u njihovom odgoju, slijedio je Angelinin primjer.

Tako primjerice Angelina posjeduje vlastiti mini avion, no to ne znači da djecu vodi na ekstravagantna, luksuzna putovanja. Dapače, često putuju običnim avionom i to sa svim ostalim putnicima ekonomske klase. Isto vrijedi i za druge velike događaje u njihovom životu, poput proslava rođendana i odlazaka u restoran, bez obzira na prigodu. Uvijek se odlazi na lokacije koje imaju pristupačne cijene, dok Angelina s djecom obožava odlaziti u supermarket, što će reći da često hranu pripremaju sami kod kuće umjesto da istu spravlja neki slavni chef, bilo kod njih, bilo u restoranu. U supermarket odlaze i po higijenske potrepštine, što znači da Angelia Jolie, ali i njezina djeca sami peru svoj wc i kupaonu. Brad je djeci čak znao zadavati kućne zadatke dok je živio s njima poput pranja posuđa i čišćenja soba, dok je Angelina malo popustljivija oko kućanskih poslova. Što se pak tiče kupovanja odjeće, ne traže da se za njih posebno zatvore dućani, kao što to čine sve svjetske zvijezde, već kupuju među običnim ljudima i pritom moraju paziti na budžet, a nekad moraju i dati novce za shopping od vlastitog džeparca. Štoviše, čak se i na crvenom tepihu znaju pojaviti u komadima koji su koštali svega par stotina kuna. Angelina ih ne potiče da nose dizajnersku odjeću, iako naravno smiju nositi komade koji su u trendu.

PROČITAJTE  Jezivo: Miljana Kulić se ošišala na ćelavo, korak je dijeli od nervnog sloma

Jolie Pitt djeca također obožavaju odlaziti u popularni Starbucks, kao i u objekte brze prehrane, baš poput njihovih vršnjaka. K tome, djeca obožavaju pse i sami ih šeću, umjesto da su za to angažirani šetači pasa kao kod ostalih slavnih imena. Općenito se jako puno kreću među običnim ljudima i nikad ne traže da se određene lokacije zatvore samo za njih, a zanimljivo je da ih na neke aktivnosti, poput onih sportskih vozi sama Angelina, baš kao što to čine sve obične mame. Angelina ih k tome potiče da rade i daju novce u humanitarne svrhe, a kada se pojavljuju u javnosti traži od njih da budu pristojni i da se lijepo ponašaju.

Koliko su djeca Jolie Pitt skromna, svjedoči i činjenica da najstariji Maddox vozi stari auto koji si može priuštiti bilo koji prosječan Amerikanac, a da je Angelina mama kao i svaka druga, svjedoči pak činjenica da je toliko plakala kada je Maddox odlazio na studij u Koreju, da je Maddoxu bilo neugodno što ispred čitavog kampusa baš toliko ‘drami’.
(Express/dnevno.hr)

Autor: A. P.

NEVJEROVATNO: Pogledajte kako su Kinezi premjestili petospratnu zgradu staru 85 godina

Čuvena tibetanska vježba za liječenje štitne žlijezde