in

Danijelu muž izbo nožem, sada se bori za život “Moram da živim za svoju djecu kako bih ih izvela na pravi put”

roblemi sa mojim suprugom počeli su prije sedam godina, fizički i psihički me je zlostavljao, ali pokušaj paljenja kuće je prelio kap u prepunoj čaši – rekla je tada Danijela za medije.

Kako je njen muž pijan pokušao da zapali kuću u kojoj je bilo četvoro djece, ona je tada najavila da će da se razvede.

Objasnila da je da ga je prijavljivala, ostavljala i išla kod roditelja koji žive u Ivanjici,  a vraćala se u nadi da će on da se promijeni.

– U posljednje vrijeme nije fizički zlostavljao, ali se sinoć pojavio u teško alkoholisanom stanju sa kantom benzina i počeo da njime zasipa sve sobe. Zašto je to uradio samo on zna. Prije desetak dana sam podnijela tužbu za razvod braka jer sam se u proteklom periodu nadala da će se izliječiti od alkoholizma i dozvati se pameti. Dolazio je povremeno kod nas jer smatram da treba da bude u kontaktu sa svojom djecom i mališani moraju imati oca bez obzira na naše poremećene odnose – ispričala je.

Taj događaj je, kako je rekla, “jedva preživjela”.

– Prvo šok, strah, nevjerica, ali moram da se borim za svoju djecu kako bih ih izvela na pravi put. Zbog psihičkog maltretiranja koje sam konstantno doživljavala u posljednje vrijeme, pokušala sam i da se ubijem. Popila sam 14 bromazepama, želeći da umrem, ali sam sada čvrsto riješena da se izborim sa nedaćama koje su nas zadesile – rekla je Danijela.

Opisala je da je Radoje “prvo sipao benzin u dnevni boravak, a potom u hodnik i dječju sobu”.

PROČITAJTE  Srušen mit o “crnoj smrti” iz 542. godine

– Kada sam vidjela šta radi, pokupila sam djecu i izašla napolje. Pošto nije imao upaljač kod sebe, iz sveske moga sina je iscijepao papir i u šporetu zapalio, potom bacio na prosuti benzin. Ne znam ni sama kako sam bila pribrana, ali sam uspjela da spasim kuću – ispričala je.

Kako je navela, njen suprug je pod uslovnom kaznom koja mu ističe 2022. godine. Jednom ju je prekršio i tada je 15 dana bio u zatvoru. Ni ne sluteći šta će se dogoditi nepunih mjesec dana kasnije, rekla je da se Radoja više ne plaši, ali da je zabrinuta za bezbjednost svoje djece kada se on pojavi pijan.

Nakon što je podmetnuo požar Radoje je pobjegao, a policija ga je, pošto ga je našla, odvela na odjeljenje psihijatrije Opšte bolnice Čačak. Odmah nakon izlaska, izbo je suprugu nožem.

Danijela je operisana i trenutno se nalazi na odjeljenju intenzivne njege, gdje se bori za život, piše Telegraf.

Autor: Krtice.net

„Ležala je u krvi, djeca su bila oko nje” Muž napao nožem suprugu i sina, komšije će ovaj prizor pamtiti dok su živi

Enes Begović nastradao u saobraćajnoj nesreći