in

Dara Bubamara je pokazala 21 godinu mlađeg dečka bogataša

Srpska pjevačica ove je godine posjetila luksuzne destinacije s novim dečkom

Njih su otkrile fotografije na društvenim mrežama, a sada ga je napokon pokazala. S Tonijem je pozirala na plaži dok su se ljubili.

 

Dara Bubamara već neko vrijeme uživa s novim dečkom koji je vodi na luksuzne destinacije. Ovo su ljeto bili u Hrvatskoj, Monaku, Grčkoj, Maldivima… Sada već neko vrijeme provode na Zanzibaru.

Srpski mediji pišu kako je njenom novom dečku ime Toni, a ima svega 23 godine. Njegovo se prezime ne zna, a na društvenim se mrežama hvali luksuznim životom. Inače je poduzetnik, a često putuje na daleke destinacije, vozi najmodernije automobile, pije skupa piće i jede samo rijetka jela u ponudi.

Prema njihovim saznanjima, Dara novog dečka čuva daleko od očiju javnosti, no napokon je ‘pokleknula’ i svojeg mlađahnog odabranika pokazala na društvenim mrežama.

Objavila je nekoliko zajedničkih fotografija na Instagramu. Toni i Dara zaljubljeno su pozirali na plaži. Par se ljubio pa mu pjevačica nije otkrila lice u potpunosti.

O njihovoj se vezi počelo ‘šuškati’ kada su oboje podijelili fotografije na istim mjestima koje su posjetili na Maldivima. Nakon toga je Toni objavio fotografiju s Darom na jet-skiju.

Toni je prethodno bio u vezi sa srpskom voditeljicom Dušicom Jakovljević. Njih dvoje bili su u vezi početkom godine. Voditeljica se o tome nije oglašavala u medijima, a razlog prekida nije poznat.

 

(24sata.hr)

Autor: Z. K.

Viralni par s TikToka šokirao javnost: Mi smo polubrat i polusestra

Stvarnost o kojoj se šuti: Žene pokazuju kako im tijela izgledaju nakon porođaja