in

Dara Bubamara više neće da ćuti zbog odvratnih poteza kolega sa estrade: Ma, meni je ovo FUJ!

Pjevačica Dara Bubamara osula je paljbu po kolegama koji su se žalili zbog finansija, jer su im svi nastupi bili odloženi tri mjeseca, zbog epidemije korone virusa.

Pjevačica Dara Bubamara osula je paljbu po kolegama koji su se žalili zbog finansija, jer su im svi nastupi bili odloženi tri mjeseca, zbog epidemije korone virusa.

Daru je iznerviralo što njene kolege zbog novca “kukaju”, a radili su proteklih nekoliko decenija. Ona je istakla i da zbog toga treba da ih bude sramota.

– Meni je to tako strašno, 30, 50 godina karijere i ti kukaš, ne možeš da izdržiš dva mjeseca! Meni je to fuj, ljudi, običan narod je ostajao bez posla, a ti se hvališ kućama, vilama, a sad kao tražiš pomoć – rekla je Dara, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, Neda Ukraden apelovala je na nadležne organe da se finansijski pomogne i muzičarima koji zbog vanrednog stanja ne rade. Pjevačica je istakla, da nije mislila na sebe, već na muzičare koji ne rade za velike honorare i nisu poznati.

– Izrazla bih apel svim društvenim bitnim faktorima koji odlučuju o privrednom i uopšte o životu ove zemlje da, vodeći računa o ekonomiji, privrednom životu, povedu računa i onom malom broju muzičara, čitavoj skupini ljudi koji su dio jedne bogate muzičke industrije koji su zaista pogođeni ovom situacijom. Da se i njima na neki način omoguće privilegije koje su rezervisane za male, velike, srednje privrednike, biznismene… – ispričala je pjevačica tada.

Autor: Krtice.net

POGLEDALA SUPRUGOV TELEFON I ŠOKIRALA SE Jedna fotka je uzrok rasprave koju neće zaboraviti

KRVAVA TUČA U TITELU Uhapšen Veljko Ražnjatović!?