in

DARKO LAZIĆ SE VRATIO NA MJESTO NESREĆE Pjevač otkrio nepoznate detalje prije jezive saobraćajke

Darko Lazić (28) vratio na mjesto saobraćajne nesreće, gdje je 23. oktobra 2018. godine jedva izvukao živu glavu!

Popularni folker tvrdi da se opametio i javno je obećao da više nikad neće pijan ni umoran sjesti za volan! Čim je kročio na njivu pored Brestača, Darko je počeo da se preznojava i posle dubokog uzdaha pokazao nam gdje su ga policajci pronašli sa teškim povredama.

“Ničeg se ne sjećam, ali rekli su mi da sam ispao iz automobila u punoj brzini. Ležao sam bez svijesti na njivi, a auto se zaustavio 50 metara dalje od mene”, započinje priču Lazić.

“Prevrne mi se želudac kada prođem ovim putem! Vrati mi se film kroz kakve muke sam prolazio zbog nesreće. Zato izbjegavam ovde da prolazim”, dodao je pjevač.

Folker nam je otkrio sve detalje koji su prethodili udesu.

“To veče sam ranije legao da spavam jer sam prethodno radio četiri noći zaredom. Međutim, pozvao me je drug na jedno slavlje i ja sam ustao i obukao se, jer nisam želio da ga odbijem. Kod njega sam popio četiri rakije, što je “ništa” za onog ko može dosta da popije. Potom sam krenuo kući. Odvezao sam druga u Pećince i nastavio za Brestač. U jednom momentu mi se mnogo prispavalo, pa sam stao kraj puta i otvorio krov kako bi me hladan vazduh presjekao. Ali bilo mi je mnogo hladno, pa sam ga zatvorio i pustio grijanje. E to me je “ubilo”. Nakon toga se bukvalno ničega ne sjećam”, priznaje on.

Lazić se tri sedmice borio za život, a nakon toga je mjesece proveo u kolicima. Danas ima želju ponovo da vozi, ali tvrdi da nikad više to neće raditi pripit ni umoran.

PROČITAJTE  Kćerka Džeja Ramadanovskog kroz suze otkrila zadnje sate života njenog pokojnog oca

“Nisam isti, opametio sam se! Zarekao sam se da nikad više neću pripit ni umoran sjesti za volan. Morao sam da dotaknem dno da bih poletio”, rekao je Darko

“Više ne živim buran život. Povukao sam se na selo, završavam kuću u kojoj ću živeti sa Marinom i Aleksejom. Uživam u vremenu koje provodim sa suprugom i sinom. Porodica me izvukla iz pakla. Za mene nema više jurnjave, lažnih ljudi, “partijanja”, poroka i svega što me je dovelo do toga da za dlaku izbjegnem smrt. Zahvalan sam što sam dobio drugu šansu i ne želim da je prokockam. Možda drugi put ne bih imao ovoliko sreće”, rekao je pjevač.

Autor: Krtice.net

OSTALI ZABEZEKNUTI KAD SU UŠLI U PRODAVNICU NAKON 2 MJESECA KARANTENE Pobacali svu dizajnersku robu…

Zbog nje se za “Playboy” davao posljednji dinar: 30 godina kasnije ima četvoro djece i izgleda fenomenalno