in

Datum vašeg vjenčanja otkriva tajnu: Sudbina, interes ili seks

Ako ste u braku, ovaj broj takođe može biti koristan i dati vam uvid u vaš bračni život iz sasvim novog ugla

Numerolozi tvrde da upravo datum koji mladenci izaberu za izricanje sudbonosnog ‘da’ može prilično odrediti tok njihovog budućeg bračnog života.

Da biste otkrili svoj numerološki broj, trebate sabrati cifre datuma vjenčanja. Tako ćete dobiti jednocifreni broj od jedan do devet. Ako ste u braku, ovaj broj takođe može biti koristan i dati vam uvid u vaš bračni život iz sasvim novog ugla, prenose mediji

Računanje:
Saberite cifre datuma, odnosno dana, mjeseca i godine vjenčanja, pa sabirajte dalje dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, ako je datum venčanja 28. 5. 2005. (28+5+2005 = 2+8+5+2+0+0+5 = 22 = 2+2= 4), vaš broj je četiri.

Značenja brojeva

Bračni broj = 1 

Nježan par koji teži skladu

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma vjenčanja čiji zbroj cifri daje jedan otkriva da ste vrlo zaljubljen i nježan par.

I vaš je susret bio vrlo romantičan, a doba dok ste se zabavljali bilo je nezaboravno. Prije nego što ste se odlučili za brak, temeljno ste analizirali jedno drugo jer oboje jako želite da vaš brak uspije, zato u bračnoj zajednici težite potpunom sjedinjenju s partnerom. Loš aspekt mogla bi biti izražena posesivnost i dominacija jednog partnera.

Bračni broj  = 2 

Djeca su možda jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mjesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dve krajnosti. Ili želite vjenčanje u najužem porodičnom krugu ili pravu javnu ceremoniju.

Vrlo važan činilac za uspjeh braka biće emocionalna zrelost oba partnera, a glavni razlog za vjenčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom, koja prije svega voli djecu pa, ako je potrebno, može prihvatiti i decu iz partnerovog prošlog braka i im pružiti roditeljsku ljubav i pažnju.

PROČITAJTE  Vatra ili voda?! Posljednji broj u godini vašeg rođenja otkriva kakva ste osoba

Moguće je čak da su ovom slučaju djeca i jedini razlog za ulazak u brak. Ako je tako, najbolje da još jedanput preispitate zrelost i ispravnost svoje odluke. Prepreka skladu u ovoj zajednici mogu biti majke oba partnera, koje će se miješati u njihov odnos, pa će emotivna zrelost biti presudna za uspjeh ovog braka.

Bračni broj = 3 

Brak iz interesa, moguće je razočaranje

Ako se zaista želite vjenčati iz interesa, onda vam vjenčani dan sa zbrojem 3 savršeno odgovara kako biste popravili svoje materijalno stanje bračnim dogovorom.

Ipak, ako od braka očekujete puno, taj vam broj garantuje razočaranje. Ova veza je pod vladavinom Jupitera, pa će se u njoj vrlo vjerovatno roditi mnogo djece, a porodični skupovi biće važan dio vašeg života. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

Bračni broj = 4 

Kao da vas je sudbina spojila, vječna vjernost

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su za vjenčanje izabrali datum kojem je zbir 4 vrlo su dobro i detaljno razmišljali o svim obavezama i odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su izvagali svako ‘za’ i ‘protiv’ ove važne životne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum vjenčanja znači vjernost do groba.

Par koji u brak uđe ovog dana sve poteze će detaljno isplanirati, bilo da je reč o kupovini kuće ili pokretanju posla. Udružiće snage i raditi zajedno kako bi ostvarili važne životne ciljeve koje ne bi uspeli da ostvare pojedinačno. Važna motivacija za opstanak braka je obostrana potreba za sigurnošću i nastavljanjem porodičnog imena.

 Bračni broj = 5 

Komunikacija s partnerom je na prvom mjestu

Ako ste izabrali ovaj datum za dan svoga vjenčanja, znači da vam je najvažniji kvalitet komunikacije s partnerom. Ova će se veza uspešno boriti protiv dosade, obilovaće putovanjima ili promjenama mjesta boravka. Mladi parovi, koji su se rano venčali, na primer još tokom studija, i pomažući jedno drugomu ostali aktivni, pravi su primjer ovog braka, kojim vlada Merkur.

PROČITAJTE  Kultni "Prijatelji" ponovo će se okupiti u martu sljedeće godine

Bračni broj = 6

Brak vam je najvažniji u životu

Ako ste za vjenčanje odabrali baš ovakav datum, za svoju ste bračnu zajednicu dobili blagoslov Venere, koja vam omogućuje pomirenje u svakoj situaciji. Ljubav, nježnost, mir i sreća obeležja su ovog braka, ali to ne znači kako ova zajednica ima anđela čuvara. Partneri moraju čuvati vezu od različitih iskušenja, a to im ne pada teško jer im je brak najvažniji u životu. Neka vaša ljubav bude prirodna jer to je snaga ovog braka.

Bračni broj = 7

Budite spremni na promjene plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može označavati greške i ne baš mudre odluke. Obje strane ove bračne zajednice zahtevaće izvestan stepen slobode. Za ovaj vjenčani dan često se odlučuju osobe različitog porekla, vjere ili nacionalnosti.

Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici, a jednako tako može značiti i spas u poslednjem trenutku. Zato, ako ste izabrali ovaj dan venčanja, budite svakako spremni za iznenadne promene planova.

Bračni broj = 8

Seks je važan dio bračne sreće

Ovaj datum venčanja pokazuje da želite biti složni s partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom, koji smatrate vrlo važnim dijelom bračne sreće.

Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumiju pogledima, bez riječi, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno kako su kao stvoreni jedno za drugo. Biće zato složni kao par i uspešni, kako u zajedničkom poslu tako i u svim drugim područjima, i spremni se, ako treba, žrtvovati za partnerovu karijeru.

Bračni broj = 9

Ljubav pobeđuje prepreke

Ako ste za dan vjenčanja odabrali datum koji daje ovaj zbor, možda želite da vaš brak ostane tajna. Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na bijeg od kuće.

PROČITAJTE  Je li držite novac odvojeno ili zajedno u braku? Mnogi griješe, a zbog OVOGA se najčeśće parovi razvode

Moguće je i da je riječ o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode koju udvoje žele prevazići. Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski, a partneri su čvrsto duhovno povezani, pa, ako su potrebne i žrtve, partneri će ih bez razmišljanja i podnijeti iz ljubavi.

Izgleda kao prava zvijezda: Džejla Ramović potpuno neprepoznatljiva na najnovijim fotografijama

Preslatki muffini gotovi za minut u mikrovalnoj