in

DETALJI HORORA Ljubavnicu pregazio pa zaklao, a najveći užas ostavio je za kraj

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković navela je da je oko 13.15 policijskoj stanici u Surdulici prijavljen strašan zločin

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković navela je da je oko 13.15 policijskoj stanici u Surdulici prijavljen strašan zločin.

– Došlo je do ubistva i samoubistva. Stradala su dva muškarca i jedna žena. Naime, prema prvim podacima sa uviđaja koji je danas obavljen, najvjerovatnije je muškarac vozilom usmrtio drugog muškarca, a potom nožem oduzeo život osobi ženskog pola, a zatim i sebi oduzeo život – rekla je Trajkovićeva.

Tijela će, kako je dodala, biti poslata na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Nišu.

– Odradićemo još nekoliko istražnih radnji, pa ćemo prave motive ovog zločina saznati za par dana – napominje Trajkovićeva i navodi da su građani prilikom uviđaja rekli da je moguće da su u pitanju neki emotivni odnosi koji su postojali između osoba koje su danas izgubile život.

Jedan očevidac je opisao kako se zločin dogodio.

– On je došao kolima, udario čovjeka i još jednom ga udario kolima, i ovu ženu je udario kolima, onda je uzeo nož i direktno ženu nožem zaklao pa poslije sebe. Dvaput je pokušao, a treći put je prerezao sebi vrat. Ništa drugo više nismo vidjeli, zašto se to desilo pojma nemam – ističe on.

Dodaje i da su dvoje stradalih bili ranije u vezi, dok im je osumnjičeni prijetio da će ih ubiti.

Autor: Krtice.net

MJESEČNI HOROSKOP ZA JUNI Blizanci kratki sa rokovima, a Vage imaju razloga za uzbuđenost

UČESNICI PAROVA ZAPALJEN AUTO! Život joj ugrožen, izgleda da je meti bivšeg dečka: Prijeti da će me ubiti!