in

Detalji oproštajnog pisma – Poznati pjevač se objesio u kući roditelja, a razlog je…

Gile, inače otac dvojice sinova, zadužio se navodno kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

Dragiša Mitić Gile (45), pjevač Grand produkcije se ubio u rodnom selu Knićanin u okolini Zrenjanina.

Njega je navodno obješenog u staroj napuštenoj kući u kojoj su nekada živjeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat:

– Niko ne može da vjeruje da Gileta više nema. Cijelo selo plače za njim. Čuli smo da ga je brat pronašao obješenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi – priča za domaće medije navodno jedan od susjeda sela u kojem je Gile živio pa dodaje:

– Bio je omiljeni pjevač na svim seoskim veseljima. Nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pjesme – dodaje izvor.

– Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigdje nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga – ispričao je izvor blizak porodici.

Gile, inače otac dvojice sinova, zadužio se navodno kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

– Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno… Velika je bila kamata u starzu, a znao je da sa takvim ljudima nema šale. Nadao se da će posao krenuti i da će uspjeti da se iščupa.

Porodica Dragiše Mitića je neutješna i jedva je smogla snage progovori:

– Molim vas, razumite nas. Sada nije trenutak – rekla je uplakanim glasom i prekinula vezu supruga Giletovog brata koji ga je navodno i našao obješenog.

Gile je navodno ostavio oproštajno pismo svojoj porodici u kojem je napisao sve što nije imao snage da im kaže u oči. Navodno je objasnio svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj, prenosi.

PROČITAJTE  Bivšem je oprostila skandal s prostitutkom, a on postao krsni kum njezinom sinu

Zadivljujuća moć Majke prirode: Kanjon koji je tek nedavno otkriven svijetu

Naučnici otkrili šta privlači komarce u ljudskoj krvi