in

Detalji s kojima će balkon i terasa dobiti potpuno novo lice

Balkoni i terase naših domova ovih su dana vrlo živahni i kako vrijeme postaje sve toplije i sunčanije, na njima provodimo sve više vremena. Kako bi vaše mjesto za uživanje na otvorenom bilo još ugodnije i ljepše, dovoljno će biti da mu dodate nekoliko detalja.

Samo jedna ukrasna teglica za cvijeće može biti dovoljna da promijeni izgled balkona i terase i da vam ovo mjesto u domu postane još draže. Ako u cijelu priču dodate i ljupku kanticu za zalijevanje u nekoj živahnoj boji ili romantični fenjer stvorit ćete kutak koji će osim vama biti omiljen i vašim gostima.

Oni još hrabriji za balkon ili terasu mogu nabaviti led svjetiljke simpatičnog izgleda poput onih u obliku psića, a tu si u ukrasni jastuci koji se prodaju u cijelon nizu boja i uzoraka, kao i neodoljivi vrčevi.

Dobra stvar kod detalja za balkon je što zbog njih ne morate posegnuti duboko u džep ako to ne želite. Postoje jeftine dekoracije, koje će balkonu ili terasi podariti sasvim novo lice.

U našoj galeriji razgledajte sitnice i ideje za uređenje balkona, a prilikom uređenja balkona koji će vam mamiti osmijeh na lice čim otvorite oči imajte na umu tri stvari:

1. Boja čini čuda

Balkoni uređeni u primjerice bež nijansama izgledaju predivno, ali ako želite da vaš balkon ili terasa živnu poigrajte se detaljima u življim bojama. To može biti plavi vrč na točkice, lončanica za cvijeće u nekoj jednako upadljivoj boji ili neodoljiva kantica za zalijevanje. Pokoji detalj u zanimljivoj boji ili sa zanimljivim uzorkom razbit će potencijalnu dosadu.

2. Biljke su uvijek dobar izbor

Biljke balkonima i terasama daju posebnu draž. Čak i ako se ne smatrate talentom, postoje biljke koje uspijevaju bez previše brige, a zahavaljujući kojima će vaša sobica na otvorenom biti još ljepša.

3. Bitno je da se vama sviđa

Na kraju dana, najbitnije je da vi uživate na svom balkonu ili terasi. Nemojte slijepo slijediti trendove nego si napravite oazu po vašem guštu koja će svaki dan biti vaše omiljeno mjesto za ispijanje kave.

PROČITAJTE  Žena se porodila dva puta u razmaku od dva dana

Izvor: zadovoljna.hr

NAJLUĐA TRANSFORMACIJA KOJU STE IKAD VIDJELI: Ova žena imala je čak 169 kg, a danas je prava ljepotica

Ova tri horoskopska znaka žive najduže, tvrdi statistika! Jeste li među njima?